22. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

PU-fest med dans er et populært tiltak og selv ikke 20 minusgrader skremte denne gjengen fra å møte opp. (Fotos: Privat)

Sprengkulda var intet hinder for gjestene på Lions Julefest

FORENINGER: Lørdag 6. januar gikk, tradisjonen tro, Lions årlige julefest for kommunens innbyggere med psykisk funksjonsnedsettelse av stabelen.
Annonse

Arrangøren fryktet at sprengkulda ville skremme mange fra å møte da mer enn 20 minusgrader bet i nesa, men bekymringen var helt ubegrunnet. Av de 72 påmeldte møtte nesten alle sammen opp på rådhuset og selv ikke kulda kunne legge noen demper på feststemningen.

Etter velkomsten ble det gange rundt juletreet som ble gjennomført med stor glede og entusiasme. «Så går vi rundt om en enebærbusk» var nok en «høydare». Middagen ble servert med gryterett og bagetter før det var anledning til å svinge seg på dansegulvet til fengende musikk fra « Tre glade lakser».

Annonse

Med stor innlevelse fikk også noen av gjestene bidra som vokalister med bandet. I en velfortjent pause i dansen ble det servert en kjempestor marsipankake som ble sponset av Sanden Hotel.

Det ble også anledning til mere dans etter kaken før kvelden måtte avsluttes og gjestene kunne få med seg en pose med snoop for å kose seg hjemme som en avslutning av festen.

Som alltid: En flott fest og en kjempekoselig kveld for både gjester og arrangører og Lions kunne garantere at det blir en gjentakelse første lørdag i januar også neste år.

Lions Club Øvre Eiker arrangerer hvert år fest for mennesker med en eller annen form for fysisk eller psykisk utfordring og det akter de å fortsette med.
Del:
Annonse