22. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Utfordrende kjøreforhold med mye snø og ikke minst vind i dag. (Illustrasjon)

Utfordrende føre og mange ulykker på veiene

(Oppdatert kl. 14.27) For alle som har kikket ut vinduet i dag er det opplagt at det er krevende kjøreforhold. Det har blant annet gitt seg utslag i en rekke ulykker i Drammensområdet. Saken oppdateres fortløpende ved nye meldinger.
Annonse

Klokken 08.43 meldte politiets operasjonssentral om en ulykke på E134 ved Vestfossen der et vogntog og en personbil hadde kollidert. Det skal ikke være personskader, men trafikken står i nordgående retning.

Klokken 09.45 melder politiets operasjonssentral at vogntoget har kjørt videre, mens politiet dirigerer trafikken forbi i påvente av bilberging til personbilen. Veitrafikksentralen melder kl. 10.40 at veien er åpnet igjen for normal trafikk.

Annonse

Klokken 07.36 melder Sør-Øst 110-sentral om at brannvesenet rykker ut på en ulykke på E134 ved Strandveien i Mjøndalen. Skadeomfanget her er ikke kjent.

Klokken 06.47 ble det meldt om en trafikkulykke på E18 i Lier, syd for Fosskolltunnelen. Like før klokken 08.00 var veien ryddet og åpnet for normal trafikk igjen.

Også på E18 gjennom Vestfold har det vært flere ulykker og det er krevende føreforhold de fleste stedene på Østlandet nå. Det er ventes at det verste været vil gi seg sent i ettermiddag og kveld.

Påkjørsel bakfra
Kl. 11:06:
Politiet rykket ut til trafikkulykke med to kjøretøy involvert ved avkjøringen fra E134 ved til Vestfossen. Det dreier seg om en påkjørsel bakfra. Det var totalt tre personer involvert, hvorav én person er kjørt legevakt for sjekk. Patruljen er på stedet i påvente av bilberging, melder de kl. 12.15.

I tillegg til store problemer i trafikken, er alle bussavganger i gamle Nedre Eiker, Drammen og Svelvik er innstilt inntil videre. Alle togavganger er også stoppet på Østlandet som følge av snøværet.

Kl. 12.45: Det skal være en lastebil som har sklidd og havnet på «tvers» over veien i Vestre Brugate like vest for jernbaneundergangen. Ifølge vår tipser stenger den hele veien og det er lange køer i området.

Lastebil stopper trafikken i Vestre Brugate i Hokksund melder vår tipser kl. 12.45.
Det var denne semitraileren som ikke kom seg opp bakken i Vestre Brugate og endte med å stenge begge kjørefelt. (Leserfoto)
Også her ved brua fra Drammensveien og over til E134 er det problemer. Denne lastebilen har stått og spunnet i vel 10 minutter da vår leser tok dette bildet like over klokken 14. Dette er en kjent sted for problemer når føret er som det er i dag.

Kommer du over ulykker eller hendelser i trafikken i dag, setter vi pris på at du tipser oss ved å sende en SMS på 92 63 86 82 – gjerne med et bilde. PS! Vi bruker helst breddebilder.

Vi oppdaterer denne saken fortløpende hvis det skjer nye hendelser i trafikken i Eiker-bygdene. Send oss gjerne tips på SMS-nummeret over her.

Del:
Annonse