18. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Tinashe Williamson kommer til Hokksund der hun skal holde foredrag og møte elever fra grunnskolene.

Tinashe: «Jeg har også en drøm» – møter ungdomsskoleelever i Hokksund

Tinashe Williamson, forfatter, skuespiller, modell, spaltist og foredragsholder kommer til bibliotekscenen i Hokksund, mandag 29. januar. Men før det møter hun elever ved grunnskolene for samtaler. På møtet skal også Verdiprisen for 2023 deles ut.
Annonse

Det er Øvre Eiker Viser Ansikt (ØEVA) som har invitert Tinashe til å holde foredraget «Jeg har også en drøm», som er et åpent og gratis arrangement for publikum. I tillegg til foredraget skal Verdiprisen for 2023 deles ut.

Tidligere samme dag møter hun elevrådene ved kommunens grunnskoler på en samling på rådhuset, der utgangspunktet for møtet er hennes bok «Håndbok for unge antirasister», som allerede er på 3. opplag og har blitt en suksess, også ut over landegrensene.

Annonse

Øvre Eiker Viser Ansikt engasjerer seg sterkt i skolenes toleransearbeid, og ca. 200 eksemplarer av boka er kjøpt inn og delt ut til skolene i kommunen.

«Jeg har også en drøm» er en personlig fortelling om hvorfor det er viktig at vi snakker om rasisme og antirasisme.

Hvorfor er mangfold og representasjon er så viktig? Og hvordan kan vi sammen som samfunn rekke opp hånda og være gode allierte i kampen mot rasisme?

Tinashe har med sitt blikk på samfunnet blitt en viktig stemme innenfor inkludering og mangfold.

Foredraget er et samarbeid mellom Øvre Eiker Viser Ansikt, Sparebanken Øst, Hokksund Byutvalg, Lions Club Øvre Eiker, Kiwanis Club Øvre Eiker og biblioteket.

Gratisbillett til arrangementet kan bestilles på Hoopla.no eller i skranken på biblioteket. Link til arrangementet ligger også på bibliotekets facebook-side.

Del:
Annonse