28. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

NRK-reporter Roger Sevrin Bruland kommer med foredraget «Krig og pandemi i Europa» mandag 19. februar.

Variert vårprogram på Øvre Eiker bibliotek

Vårens arrangementsprogram er nå klart på Øvre Eiker bibliotek. Tradisjonen tro byr biblioteket på noe for enhver smak. Denne våren kan du blant annet delta på spennende tegnekurs eller FC24-turnering i vinterferien eller bli med på trylleshow med Knut Harald Sommerfeldt i mai.
Annonse

Det blir også interessante foredrag om utgravningene på Sem, fremtidsfullmakt og inspirerende hageideer. Er du interessert i forfatterbesøk, kan du bli bedre kjent med Monica Isakstuen, forfatteren bak suksessromanen «De små jentene». Det blir også et eget krimshow med Marit Reiersgård, Hann Kristin Rohde og Jan-Robert Henriksen.

Nytt for våren er også et fast ukentlig innslag som kalles Torsdagstipset – LIVE. Hver torsdag kl. 12.00 på Bibliotekscenen kan du få med deg et boktips eller fem, formidlet av dyktige bibliotekarer. Ta lunsjen din på biblioteket en torsdag og sjekk ut det nye tilbudet.

Annonse

Denne våren har billetter til konsertene vært veldig populære. Det har resultert i at fem av konsertene allerede er utsolgt, før vårsesongen har startet. Da konserten med Stein Torleif Bjella ble lagt ut for salg, tok det under et døgn før alle billettene var revet bort.

Knut Harald Sommerfeldt kommer med sitt trylleshow i mai.

Det er imidlertid fortsatt ledige billetter til Lun lørdag med Memories i februar, samt til konsert med Kari Merete Krogh Band i mars. I april kommer Hokksunds egen Vaarin Strand til biblioteket, og her er det også noen få billetter igjen.

NRK-reporter Roger Sevrin Bruland kommer med foredraget «Krig og pandemi i Europa» mandag 19. februar. Dette står ikke i programmet da det kom inn for sent til å bli med i den trykte utgaven.

Konserten med Stein Torleif Bjella i mars er allerede utsolgt i likhet med flere andre arrangement denne våren.
Del:
Annonse