13. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Vinteren har ikke helt gitt seg og neste uke blir preget av snø og glatte veier, men framfor alt kuldegrader. (Illustrasjon: Knut Opeide / SVV)

Er du klar for en ny runde med kuldegrader og mer snø?

Delvis solfylt og deilig temperatur over Eiker-bygdene i dag søndag. Kom deg ut dagen kunne neppe fått et bedre vær i begynnelsen av februar. Men nå blir det godt norsk vintervær igjen – helt uten farevarsler.
Annonse

Den kommende uken er det nemlig varslet ny runde med både snø og flere kuldegrader enn mange setter pris på. I hvert fall ifølge Yr.no.

For Hokksunds vedkommende starter mandagen pent med tre pluss og åtte minus på natta. Tirsdagen kommer det imidlertid mer snø, men det er bare ubetydelige mengder, skal vi tro den samme værmelderen.

Annonse

Men fra tirsdag og resten av uka blir det kaldt – med nattetemperaturer helt ned i minus 17 grader. Og det kommer til å bli glatt.

De siste dagers mildvær har fått snø og is til å smelte og gjort det såpeglatt mange steder. Det har legevaktene rundt om på Østlandet fått merke. Med nysnø på is er det en stor fare for at det ikke akkurat blir færre som må innom legevakta med brekte armer eller bein.

Værvarsel fra Yr.no for Hokksund den kommende uken.
Del:
Annonse