2. mars 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Elisabeth Havik-Johnsen satser på skyting. I helga fikk hun sølv under Landsskytterstevnet innendørs. (Foto: Per Jørund Grøthe)

Sølv i skyting til Elisabeth (16) fra Darbu

(Oppdatert kl. 16.00) 16-årige Elisabeth Havik-Johnsen fra Darbu deltok i helga i Landsskytterstevnet innendørs i Stjørdal i Trøndelag. Hun kom hjem med sølv i lagskyting sammen med Fiskum 1.
Annonse

Til daglig går hun på Vg1 studiespesialisering ved Eiker videregående skole. Hun forteller at skolen tilrettelegger for at hun kan fortsette med satsingen på skyting, og det er hun fornøyd med.

I tillegg er det ikke så veldig langt mellom skolen og hjemmet. Derfor går det ikke med så mye tid til reising til daglig.

Annonse

Ellers forteller Elisabeth at hun vanligvis trener på skyting to ganger i uka, og så er det i tillegg ofte stevner i helgene. Målet er naturlig nok å bli best mulig, melder skolen på sine nettsider.

Sammen med Sara Havik Johnsen og Holger Kramer vant Elisabeth Åse Moas medalje i sølv i lagskyting. Åse, som er en legende i skytter-Norge er en av få som har fått en medalje oppkalt etter seg mens hun fortsatt er i live. Hun var også med klubben på dette stevnet og fikk oppleve at laget fra klubben hennes oppnådde 296 poeng i finalen og det var altså godt nok til en sølvmedalje.

Fiskum Skytterlag har hatt ni skyttere i aksjon, og noen er mer fornøyd med egen innsats enn andre. Dessverre kom ingen andre til finalen. Men det har vært kjempestemning og fantastisk moro å se så mye bra skyting. 2.500 skyttere på dette stevnet er rått, melder skytterlaget på sine facebooksider.

Du kan lese mer her og se bilder fra gjengen fra Fiskum Skytterlag

https://www.facebook.com/477910984374939/posts/790726073093427

Denne artikkelen er rettet for faktiske feil.

Sølvlaget med (f.v.) Sara Havik Johnsen, Elisabeth Havik-Johnsen og Holger Kramer.
Del:
Annonse