2. mars 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kate Gulbrandsen kommer til Mjøndalen med sitt nye show førstkommende onsdag.

Kate med eget show til Mjøndalen

Kate Gulbrandsen, som beskrives som Norges ukronede Grand Prix Dronning, turnerer nå med sitt nye show «Mitt liv i musikken». Førstkommende onsdag spiller hun på Akustisk i Eiker i Mjøndalen.
Annonse

Forestillingen hadde premiere på Lillehammer 3. februar. Deretter går det slag i slag innom steder som Asker, Lillestrøm, Sandefjord og Skien med flere før første del av turneen avsluttes i Oslo Konserthus 27. april. Hun kommer også til Akustisk i Eiker i Mjøndalen 7. februar.

Kate Gulbrandsen – Jeg skrev meg ut av tomheten
Kate Gulbrandsen, Norges ukronede Eurovision-dronning, skal i 2024 ut på veien med sitt nye konsertshow «Mitt liv i musikken». I showet inviterer hun publikum med på en reise hvor de vil bli bedre kjent med hennes musikalske univers, hvor hun i en akustisk setting gir publikum en unik mulighet til å bli kjent med historiene og mennesket bak sanger som Mitt Liv, Tårer i Paradis og Jeg ser deg. Hun deler også tanker og historier som hun aldri har delt med publikum tidligere.

Annonse

– I showet snakker jeg for første gang ut om den tyngste perioden i karrieren min. I 1991 sto jeg og Rolf Løvland klare med albumet «Sol om natten», som skulle være en forlengelse av den suksessen jeg hadde med Grand Prix, sier hun og fortsetter:

– Alt falt sammen da VG «slaktet» albumet – før det i det hele tatt var sluppet. Plateselskapet trakk seg, og albumet kom aldri ut. Jeg har egentlig aldri kommet over alt som sviktet når det gjaldt som mest, og jeg måtte skrive meg ut av tomheten. Flere av låtene jeg skrev i denne perioden fremføres i det nye showet. Det blir tungt, men tiden er moden for det nå, sier Kate.

I «Mitt Liv i musikken» deler Kate de mest personlige og rørende øyeblikkene fra sitt liv som artist, og gir et sjeldent innblikk i mennesket bak rampelyset og låtene. Dette er ikke bare en konsert, det er en følelsesladet reise gjennom Kates liv. Ledsaget av gode (og vonde) minner og varme låter laget av Kate selv, og av artister som har påvirket hennes musikalske retning.

Kate tar her et modig skritt bort fra Grand Prix-sirkuset hun har vært en del av ved flere anledninger. Hun gir publikum en sjanse til å komme nærmere artisten, og for første gang, oppleve musikken hennes i en akustisk setting som virkelig får fram varmen i låtene.

– Jeg har nok aldri helt kommet over skuffelsen fra 1991, men med det nye showet er jeg klar for å se fremover, og jeg gleder meg til å dele både gode og dårlige minner, og mange ukjente historier fra mitt liv og karriere, sier Kate Gulbrandsen fra Hokksund.

Del:
Annonse