24. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det er krevende kjøreforhold på Østlandet i dag og det har vært en rekke mindre ulykker. (Illustrasjon: If)

Krevende kjøreforhold og mange ulykker på morgenkvisten

(Oppdatert kl. 14.00) Det er krevende kjøreforhold en rekke steder på Østlandet i dag. Det har ført til en flere ulykker – også i Eiker-bygdene. Så langt er det ikke meldt om alvorlige personskader.
Annonse

Klokken 05.47 i natt ble det meldt om en trafikkulykke på Horne-bygda på grensen mellom Øvre Eiker og Drammen. Politi og ambulanse rykket ut og begge personene ble sjekket av ambulansepersonell, men funnet uskadet. Trafikken gikk forbi i ett kjørefelt og klokken 06.28 meldte politiet at bilene var fjernet fra veien.

Klokken 08.36 fikk politiet melding om en trafikkulykke på Gomsrudveien i Kongsberg. Ingen personer ble skadet og bilene er nå tauet inn.

Annonse

På E18 ved Holmestrand fikk en bil sleng på det vanskelige føret og snurret rundt før den havnet på taket. Det var to personer i bilen som ble tatt med i ambulanser for nærmere sjekk. Veien var stengt en stund, men åpnet igjen like over klokken 08.10.

Klokken 06.45 ble det meldt om en trafikkulykke på Svelvikveien med to personer involvert. Det dreide seg om en møteulykke og ett kjørefelt var stengt. Begge de involverte ble kjørt til legevakt for en sjekk.

Også på E18 mot Oslo har det vært problemer denne morgenen med biler som har fått stans.

Det er mye vann i veibanen mange steder og vegvesenet ber alle som skal ut å kjøre i dag om å ta det forsiktig, holde god avstand og unngå å kjøre i dypt vann. Det kan nemlig ende med havari og store forsinkelser i trafikken.

Også fotgjengerne og ikke minst syklister må forvente vanskelige forhold med særs glatte forhold.

Tatt for ruskjøring
Klokken 00.33 i natt ble en gutt i tenårene stanset av UP i Krokstadelva, mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Han ble fremstilt for prøvetaking, som det heter på politispråket og sak er opprettet.

Kollisjon på E134 i Mjøndalen
En personbil har kollidert med en lastebil på E134 i Mjøndalen. To personer er involvert, men begge er uskadde. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med forbikjøring. Bilene er kjørbare og blir flyttet for at trafikken kan gå forbi, melder politiet klokken 12.04. Kl. 13.19: Personbilen er berget allikevel. Nødetatene er ferdig på stedet. Det meldes om sleipt og glatt føre på stedet. Vi oppretter sak, melder operasjonssentralen.

Del:
Annonse