20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Europris på Orkidehøgda i Mjøndalen gjenåpner i morgen kl. 09.00 etter en omfattende ombygging.

Nyåpner butikken med alt det siste av konsepter, utforming og tilbud

Tirsdag 20. februar klokken 09.00, ny-åpner Europris Mjøndalen etter en stor ombygging og oppgradering. Kjøkkenavdelingen får den største forandringen med et nytt konsept som rulles ut over hele landet. Men det stopper ikke her. Så godt som alt er oppgradert til den nyeste og høyeste Europris-standarden.
Annonse

– Folk som kommer inn vil spørre om vi har utvidet og fått flere kvadratmetere. Selv om du kan synes at butikken er blitt større, er kvadratmeterne de samme 1.200. Vi har utnyttet plassen bedre og funnet mer effektive løsninger, sier butikksjef Gamze Ipek.

Tirsdag blir det en hyggelig åpning med kaffe, kaker og mange gode åpningstilbud. Her finner du også de nyeste av de nye Europris-konseptene. Fikse Selv, Lekeplassen, Rom for velvære, Knallgodtland, Ren Glede og den nye kjøkkenavdelingen Kok og Stek, for å nevne noe.

Annonse

Mange er spente og gleder seg
– Jeg gleder meg til å vise kundene våre butikken, sier Gamze Ipek.

– Butikken er bygd opp med egne shops in shop, hvor varegruppene er klart inndelt etter kategorier. Det virker som vi har fått en helt ny butikk, noe alle i Mjøndalen vil kunne bekrefte etter åpningen. Jeg tror kundene har store forventninger og er spente og gleder seg til åpningen tirsdag, sier Gamze.

Hun begynte som butikksjef da Europris Konnerud så dagens lys i 2012, og kom til Mjøndalen i februar 2023.

– Her i Europris trives jeg kjempegodt med et flott team av10 dyktige medarbeidere og hyggelige kunder. Selv føler jeg meg som en ekte Europriser. Det skjer alltid noe nytt. Du har ikke tid til å se på klokka. Kampanjer og kupp er viktige i Mjøndalen – og ikke minst lørdagshandelen med familien. Under ombyggingen har vi fått verdifull og god hjelp også fra andre butikker og medarbeidere i Europris. Dette er vi veldig, veldig takknemlige for, sier hun.

Fakta:
Europris er en butikkjede i sterk vekst med 282 lavprisvarehus over hele landet. Forretningene selger alt fra dagligvarer til jernvarer, dyrefor, vaskemidler, lys, servietter, smågodt, oppbevaring, kjøkkenutstyr, tekstiler, garn, alt til sesongene og mye annet. 36 millioner kunder handlet i 2023 hos Europris til ekstremt lave priser og fikk mer til overs. Kjeden omsatte i 2023 for over 8,9 milliarder kroner, har over 3.000 medarbeidere og gikk på børs i juni 2015. Hovedkontoret ligger i Fredrikstad og hovedlageret er i Moss.

Klart for nyåpning av Europris i Mjøndalen. F.v. Andrea Solgaard, Rita Pettersen, Ingrid Brenden, Bjørn Fjeldheim, Simen Sandli og butikksjef Gamze Ipek.
Del:
Annonse