18. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Elevene ved Eiker VGS inviterer torsdag til åpen skolemesse for blant annet å vise fram sine mange elevbedrifter. (Foto: Eiker vgs)

Vil vise seg fram med åpen messe på Eiker VGS

I alt 15 ungdomsbedrifter på Eiker Videregående skole ønsker å vise alle hva de driver med og hva skolen har å by på gjennom en skolemesse. Og det er ikke bare ungdom som er velkomne til å se hva elevene holder på med.
Annonse

Førstkommende torsdag – 22. februar fra kl. 10.30 til 13.30 inviterer i alt 15 ulike ungdomsbedrifter fra programområdene Salg, service og reiseliv, Helse og oppvekst og Studiespesialiserende, til åpen skolemesse.

Det gjør de gjennom å stille ut sine bedrifter. De oppfordrer alle som har anledning, til å ta en tur innom skolen, for å se mange fremtidsrettede unge med store mål.

Annonse

I tillegg holder de Eikers egen kaffebar åpen. I Kaffekroken kan du få servert velsmakende baristakaffe i hyggelige omgivelser. Det vil også være mulig å kjøpe seg sunn og god mat i kantina.

Ungdomsbedriftene er en undervisningsmetode i samarbeid med Ungt entreprenørskap, som blant annet fokuserer på innovasjon og utvikling, skaperglede og samarbeidsevne.

Ungdomsbedriftene frister også med spennende lokale foredragsholdere og fengslende elevinnslag. I tillegg kan du være med å stemme på «Folkets favoritt» under messen.

Del:
Annonse