20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Tidligere ordfører i Drammen, Monica Myrvold Berg, er valgt til ny styreleder for MIF Fotball. (Arkivbilde: MIF)

Monica Myrvold Berg ny styreleder i MIF Fotball

Idrettsforeningens årsmøte valgte tidligere ordfører i Drammen kommune, Monica Myrvold Berg, til ny styreleder.
Annonse

I tillegg ble Håvard Martinsen valgt inn i det nye styret, hvor Guri Stenvåg og Jens Martin Støten også ble gjenvalgt for to nye år. Sammen med Kristoffer Reinsfeld Arnesen, Richard Tandberg Olsen og Live Braathen Ellingsen utgjør de det nye styret i MIF Fotball.

Det er MIF som melder dette på sine nettsider.

Annonse

Monica Myrvold Berg har bakgrunn fra skoleverket, og i 2019 ble hun den første ordføreren i Drammen kommune etter sammenslåingen med Svelvik og Nedre Eiker. Hun satt også som kommunestyrerepresentant i Nedre Eiker fra 2007 til 2015 og deretter som representant i fylkestinget før hun ble ordfører.

Struktur og plan som styrker
Med Monica får vi en styreleder som har vokst opp i klubben, tilbrakt sine timer i buss til bortekamper og stått i supportertøy og sunget med 3050 og Dala. Hun er også vant til å stå i stormen både i media og i kommentarfeltene. Hennes styrke ligger i det organisatoriske, og vi er sikre på at vi har fått en styreleder med god struktur og øye for en tydelig plan og retning, skriver de.

– Det er lett å være motivert når du får lov til å jobbe med noe du er så engasjert i og som du brenner for både ut fra interesse og lidenskap, sier Monica om sin nye rolle.

Ekte MIF-jente
Og det er ingen tvil om at det er ei ekte MIF-jente som har sagt ja til å lede bygdas mest kjente varemerke fremover.

– Jeg er vokst opp med Mjøndalen IF, og har fulgt med både på fotballen og bygdas utvikling i alle år. Dette er en slik oppgave jeg går til hvor både hodet og hjertet er med ett hundre prosent, forteller hun og legger til at hun har gjort seg litt kjent med de øvrige styremedlemmene allerede.

– De besitter stor kompetanse, og det er også mye kompetanse i klubben ellers. Fra politikken har jeg ikke bare lært meg å bli tykkhudet, men også å kunne utnytte de ressursene og den kompetansen vi rår over på en best mulig måte. Samtidig blir det min oppgave å lede ulike mennesker med ulike meninger til å trekke i samme retning. Så er det allerede mye i MIF Fotball som peker i riktig retning og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet, sier Monica Myrvold Berg, den første kvinnen som inntar styreledervervet i MIF Fotball.

Del:
Annonse