18. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Politi og brannvesen på brann i to biler i Kirkeveien i Hokksund. Brannene er trolig påsatt.

Brann i to biler i Kirkeveien – trolig påsatt

(Oppdatert kl. 09.50 08.03.24) Politi og brannvesen rykket ved 20.30-tiden ut etter melding om brann i to biler på en parkeringsplass i Kirkeveien i Hokksund. Brannene er med all sannsynlighet påsatt.
Annonse

Det var en ung kvinne på tur som så det kom flammer ut av sidevinduene på bilene og varslet brannvesenet. De rykket ut etter kort tid og fikk raskt kontroll på brannene, som var inne i kupeen i begge bilene.

Da brannvesenet kom var det slått hull på minst ett vindu i hver bil. Men for å komme til med slukkeutstyr ble det tatt flere ruter.

Annonse

Politiet på stedet sier at det ikke er noen vitner til hvordan brannen oppsto, kun kvinnen som meldte ifra. Hun sier til Eikernytt.no at dette var i overkant spennende for hennes del.

Eierne av bilene er varslet. Den ene skal være en ung kvinne og den andre en mann av utenlandsk opprinnelse. Begge bor i området.

Grunnen til at politiet mener brannene kan være påsatt er avstanden mellom bilene og at brannen ikke var så sterk at det var direkte smittefare.

SISTE: Som følge av undersøkelser på stedet, kan det fremstå som at bilene er påtent. Politiet har tatt beslag i bilene for videre undersøkelser. Det var aldri fare for spredning til bygg eller vegetasjon. Sak er opprettet.

Store skader inne i bilen. Denne er nok klar for Hellik Teigen.
Begge bilene hadde sidevinduene knust og rimelig utbrente innvendig.
Del:
Annonse