18. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fra «SHOWTUNES - Come Alive» i 2023. Nå er et nytt klart for scenen kommende helg. (Fotos: John-Olav Kvarme)

Samklang og Det Betales med unik showkonsert

Showkoret Samklang og Det Betales inviterer til to konserter i Samfunnshuset i Mjøndalen 16. mars kl. 19.00 og 17. mars kl. 17.00. Her vil dere oppleve kjente og kjære Beatles-låter, som de synger sammen, og noen låter hver for seg.
Annonse

I tillegg synger Showkoret Samklang kjente låter fra andre artister, både fra tidligere forestillinger og låter som kommer på neste SHOWTUNES-forestilling i 2025. Dette blir en kveld med god stemning, bra musikk og mulighet for å få svingt på dansefoten.

Showkoret Samklang ble stiftet i 1913 og består av 35 medlemmer. De er et godt etablert showkor som setter opp blant annet helaftens Showtunes-forestillinger med sang, dans, koreografi og kostymer. Nå gleder de seg til å presentere et nytt og spennende konsertsamarbeid med Det Betales.

Annonse

Det Betales ble startet i 1976 og har gjort hyllest til The Beatles i snart 50 år. De er mer populære enn noen gang og spiller for fulle saler over hele landet.

Showet deres «Backbeat» tar for seg det beste av The Beatles, og på konsertene deres får du høre alle de største Beatles slagerne, slik som Twist & Shout, Something, Here Comes the Sun, All You Need Is Love, Penny Lane, Hey Jude og mange andre låter som inviterer til allsang.

Bandet kan alt av «The Beatles» men spiller også andre kjente låter der det passer seg.

Arrangøren har skjenkebevilling og det blir også salg av snacks, kaffe og mineralvann. Dørene åpnes én time før konsertstart.

Del:
Annonse