18. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Spillere fra Vestfossen feirer under kampen mot Drammen Ballklubb. (Fotos: Andreas Aronsen/VIF Meida)

Vestfossen møter Gamle Oslo i andre kvalifiseringsrunde

Vestfossen møter 3. divisjonslaget Gamle Oslo i andre NM-kvalifiseringsrunde. Kampen spilles hjemme på RVS Parken lørdag 23. mars kl. 14.00. Trekningen ble foretatt torsdag 14. mars, og ble senere samme dag annonsert på forbundets hjemmeside.
Annonse

Vestfossen IF vant hjemme mot Drammens Ballklubb 6-2 i første kvalifiseringsrunde. Vestfossen styrte kampen mot divisjonskollegaen, og vant fortjent. Du kan lese mer om kampen her.

Gamle Oslo vant 7-2 i sin første kvalifiseringskamp. De spilte den mot Stovner. Gamle Oslo, som også går under navnet Oslo FC, rykket opp til 3. divisjon før denne sesongen. Laget er fra Nydalen i bydelen Nordre Aker i Oslo.

Annonse

Tøff motstand
– Det blir en god test for oss mot meget god motstand, sier hovedtrener Hichem «Hicci» Bekkaoui til Eikernytt.no. Han fortsetter:

– På RVS parken har Vestfossen vunnet mot bedre motstand enn som så. Så vi har trua på en god kamp som vil føre til avansement til første runde i NM.

Han mener dette er en kamp spillerne må være på hele kampen fra dommeren blåser i fløyta:

– Med når det sagt gjelder at vi er 100 prosent påskrudde fra start og i 90+. Når vi er det, så holder laget et meget høyt nivå, sier treneren.

«Hicci» mener også at Vestfossen har høy kvalitet og er klare or kamp:

– Gutta har virkelig vist hvor høy kvalitet som de besitter og en meget god fysisk form. Vi er godt forberedt i år, og gleder oss til kamp og sesongen som kommer, avslutter han.

Hichem «Hicci» Bekkaoui er hovedtrener for A-laget til Vestfossen.
Del:
Annonse