18. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Redningshelikopteret på vei til Bjørkedokk i Krokstadelva for å hente ut en skadet skolejente. (Skjermdump)

Skolejente skadet på tur ovenfor Bjørkedokk

(Oppdatert kl. 15.54) To jenter har gått seg bort under en skoletur ovenfor Bjørkedokk på Stenseth i Krokstadelva. Den ene jenta er skadet og alle nødetatene bistår. Et redningshelikopter er nå på stedet.
Annonse

Ifølge politiet fikk de melding om hendelsen allerede kl. 13.57 og rykket etter hvert ut med mannskaper fra dem selv, ambulanse og brannvesenet. I tillegg er et redningshelikopter nylig ankommet stedet.

Den ene jenta skal ha falt og skadet seg, men skadeomfanget er så langt ikke kjent.

Annonse

Brannvesenet skal ha med seg både en firehjulig (ATV) og båt til stedet, men utover det har vi ikke noe informasjon om hva som har skjedd. Brannvesenet ønsker ikke å gi ytterligere opplysninger enn at de er på et helseoppdrag på vegne av AMK-sentralen.

Kl. 14.54: SAR Queen er framme. Begge jentene blir ivaretatt av helse videre.

Ifølge politiet dreier det seg om to unge jenter. De ønsker ikke å gi ytterligere informasjon om helsetilstanden og henviser til helsevesenet, som på sin side aldri opplyser noe som helst.

SISTE
Begge jentene ble tatt om bord i helikopteret og flydd ut av det ulendte området ved Svarttjern. Operasjonsleder Lise Bjørnsund i politiet ønsker ikke å uttale seg mer om saken og henviser til skolen. Men hun avkrefter at det dreier seg om at jenta har gått gjennom isen. At brannvesenet hadde med seg båt var kun i beredskap.

Til Dt.no sier innsatsleder på stedet at den skadde jenta blir flydd direkte til Ullevål Universitetssykehus, noe som er bekreftet via flyradaren.

Del:
Annonse