24. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Ny kontroll på Semsveien i Hokksund resulterte i 24 forenkla forelegg. (Arkivbilde)

24 tatt i ny fartskontroll på Semsveien i Hokksund

Nok en gang har Utrykningspolitiet hatt en fartskontroll i Semsveien i Hokksund og nok en gang er det tatt en lang rekke bilister for å ha kjørt for fort.
Annonse

Det er 40 km/t-sone på denne strekningen fra Langebru forbi Eiker Næringspark og mot Vestfossen. UP har hatt flere kontroller her den siste tiden, og hver gang er det tatt flere bilister som ikke greier å overholde fartsgrensen på strekningen.

I formiddag var det altså 24 bilister som fikk hvert sitt forenklede forelegg for å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet ble målt til 64 km/t. Ifølge Lovdata gir dette et forelegg på hele 12.700 kroner.

Annonse

Del:
Annonse