29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Snøvær og glatt veibane – dette er ikke et føre for sommerdekk. Det fikk en mann i 20-årene erfare i kveld.

Kjørte av veien på sommerdekk – førerkortet beslaglagt

En mann i 20-årene tok sjansen på å kjøre bil med sommerdekk i kveld. Det gikk galt da han skulle svinge ved ALTI kjøpesenter i Krokstadelva. Nå er han uten førerkort.
Annonse

Politiet meldte om ulykken kl. 21.29 i kveld, men den har trolig skjedd en stund før det. Ved siden av sjåføren i 20-årene var det en annen voksen mann i bilen, men begge sier seg uskadet.

Verre gikk det med bilen, som kom fra andre siden av fylkesveien og skulle kjøre i den skarpe venstresvingen like før senteret. På sommerdekk gikk dette helt galt og bilen tok med seg en stor steinblokk før den landet på siden.

Annonse

Bilberger fikk rettet opp bilen og tatt den med seg. Hvor store skader den har fått, er usikkert, men det var tydelige skader i høyre front på bilen.

Førerkortet til mannen er altså midlertidig beslaglagt og det er nå opp til en jurist om når han skal få det tilbake. Det kan ta dager eller uker avhengig av saken ifølge politiet på stedet.

Bilberger måtte til for å få bilen på rett kjøl og transportere den vekk fra parkeringsplassen ved ALTI kjøpesenter i Krokstadelva.
Del:
Annonse