29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Denne gjengen er klare for ny-åpningen førstkommende tirsdag. Se nederst i saken for alle navna.

Europris-butikken på Eiker Senter utvidet og modernisert

Tirsdag «ny-åpner» Europris på Eiker Senter med ny utforming og gode åpningstilbud etter å ha vært stengt siden påsken på grunn av ombyggingen.
Annonse

Tirsdag 16. april klokken 09.00, ny-åpner Europris i Eiker Senter etter en stor utvidelse, ombygging og oppgradering. De tidligere lokalene til Fargerike er nå innlemmet i Europris. Med 300 kvadratmeter i pluss har Europris fått 1.400 kvadratmeter å boltre seg på, melder kjeden i en pressemelding.

1.250 kvadratmeter salgsflate, mens 150 kvadratmeter er lager og personalrom. Butikken får en større sesongavdeling enn tidligere. Her er det sommerstart med varer som hører sommeren til. Dessuten blir det hyggelig priser på mange varer – og åpningsdag med mange gode tilbud og kaffe og kaker til alle som stikker innom.

Annonse

– Det er veldig gøy å bygge ny butikk, sier Ketil Elvekrok Hansen. Han er både butikksjef og franchisetaker. Sammen med sin bedre halvdel, Vibeke, driver han også Europris-butikken på Notodden.

– Forrige gang vi bygde om Hokksund-butikken var i 2017. Det har skjedd mye i Europris-systemet siden den gang. Nå har butikken fått seg et skikkelig løft. Vi har investert i det nyeste av det nye. Det er blitt en veldig bra oppgradering, sier han.

Mange er spente og gleder seg
– Jeg gleder meg til å vise kundene våre butikken, sier Ketil Elvekrok Hansen.

Butikken er bygd opp med egne shops in shop, hvor varegruppene er klart inndelt etter kategorier. Siste tilskudd som nå rulles ut i Europris-butikkene over hele landet, er den nye kjøkkenavdelingen – «Kokepunktet».

Fra tirsdag finner kundene også «Rom for velvære» med varer for personlig pleie og hygiene. «Ren Glede» har alt av vaskemidler til hus og hjem. «Lekeplassen» har det meste for den som liker leker. «Fikse selv» har alt av verktøy, malerutstyr, bilpleie, el-materiell. «Knallgodtland» er stedet for sjokolade, snack og sukkervarer – for ikke å snakke om smågodt.

– Jeg tror kundene har store forventninger og er spente og gleder seg til åpningen tirsdag, sier butikksjefen. Han kan se tilbake på hele 24 år i Europris på Hokksund, etter at butikken åpnet dørene første gang i år 2000.

-Vi har et flott team av12 dyktige medarbeidere og hyggelige kunder. Vi har en veldig stabil arbeidsstokk, og de fleste på heltid.

– Vi har fått bare gode tilbakemeldinger fra dem som har tittet innom. Vi har svært mange faste kunder, som vi ønsker å betjene best mulig. Dette er deres lokalbutikk, og det er dem vi i Europris lever for.

Masse varer – gode åpningstilbud
– Europris-kundene vil møte et varehus smekkfullt av produkter. Høyt varetrykk – og rett vare til rett pris er viktig, understreker Ketil Elvekrok Hansen.

Fakta:
Europris er en butikkjede i sterk vekst med 282 lavprisvarehus over hele landet. Forretningene selger alt fra dagligvarer til jernvarer, dyrefor, vaskemidler, lys, servietter, smågodt, oppbevaring, kjøkkenutstyr, tekstiler, garn, alt til sesongene og mye annet. 36 millioner kunder handlet i 2023 hos Europris. Kjeden omsatte i 2023 for over 8,9 milliarder kroner, har over 3.000 medarbeidere og gikk på børs i juni 2015. Hovedkontoret ligger i Fredrikstad og hovedlageret er i Moss.

Disse er på bildet:
Europris-medarbeidere klare for gjenåpning av den utvidede butikken i Eiker-senteret tirsdag. Foran fra venstre: Marianne Schøne (assisterende butikksjef), Mina Bruun Hansen, Nina Elisabeth Jensen, Julie Vraalstad Brekke og Hannah-Emilie Rygh. Bak fra venstre: Benjamin Hvidsten, David Hoen Sønju, butikksjef Ketil Elvekrok Hansen, Hagos Misghina og Albert Thielemann-Hansen. Ikke til stede da bildet ble tatt: Edvard Thielemann-Hansen og Vibeke Thielemann.

Del:
Annonse