29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fra prøvene som nå er inne i sin siste fase med finpussing på både replikker og sceneopptreden med fulle kostymer. (Fotos: NEBUT)

Generalprøvene i full gang for NEBUTs «Skjønnheten og Udyret Jr.»

Med premieren kun dager unna og skyhøye forventninger, er Nedre Eiker Barne- og Ungdomsteater (NEBUT) i full sving med generalprøvene for «Skjønnheten og Udyret Jr.».
Annonse

Denne uka er det ingen hvile for de 64 talentfulle skuespillerne, som arbeider intenst med å finpusse replikker og sceneregi på Samfunnshuset i Mjøndalen. Stemningen bak sceneteppet er elektrisk, og dette er tydelig et ensemble med eksepsjonelt høyt nivå av skuespillerprestasjoner, sang og musikk.

Instruktør Marcus Rooth og kreativ direktør Robert Piros leder an, og deres visjon og veiledning er avgjørende for å skape denne uforglemmelige forestillingen. De har en helt egen evne til å utfordre og inspirere skuespillerne, så de føler seg trygge på scenen og yter sitt aller beste.

Annonse

Publikum kan glede seg til å bli transportert til den franske landsbygda, og fra første øyeblikk til siste applausen vil de bli tatt med på en følelsesreise av humor, spenning og romantikk.

Med 10 planlagte forestillinger fra og med fredag 19. april til søndag 28. april, er det nok av muligheter til å få med seg denne unike opplevelsen, så samle familie og venner og bestill billetter med det samme.


Del:
Annonse