22. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

LAVENDER består av (f.v.) Leah Louise Aas Jansen (19), Sandra Syversen Gulbrandsen (22) og Martine Vinda Kristiansen (22). (Foto: Privat)

Sandra og vennene satser på jenteband og VG-lista

Eplet faller ikke langt fra stammen, heter det i et gammelt ordtak. Det gjelder i hvert fall for Sandra som har Kate Gulbrandsen som biologisk opphav. Hun har sunget sammen med mamma på ulike konserter og arrangement, men nå vil hun satse på egen jentegruppe og komme på VG-lista.
Annonse

De er et poprock jenteband basert i Oslo som lager og skriver egne sanger om egne livs opplevelser. LAVENDER sine tre medlemmer er Sandra Syversen Gulbrandsen (22 år), Martine Vinda Kristiansen (22 år) og Leah Louise Aas Jansen (19 år). De har nettopp startet sin musikk-karriere sammen som ett av få jenteband i Norge om dagen.

– Akkurat nå er vi med i VG-LISTA topp 40s FEAT YOU konkurransen, hvor dere kan stemme oss inn i finalen. Vi synger «Baby one more time» av Britney Spears, men vi har endret litt på melodien for å gjøre den mer tilpasset oss.

Annonse

Det sier Sandra S. Gulbrandsen – datteren til ikke ukjente Kate Gulbrandsen.

– Du har én stemme på TikTok, og én stemme på vglista.no, og vi håper du bruker begge på oss slik at vi kan komme oss videre i konkurransen og kanskje til og med få spilt vår første live konsert på Rådhusplassen med VG-LISTA 2024, sier hun.

Utenom VG-LISTA og alt det spennende som skjer rundt den, jobber de tre hardt med å ferdigstille sin første EP sammen med produsenten HAWK.

– Vi gleder oss så utrolig mye til å publisere vår første sang fra EP-en. Vi tror og håper at folk vil digge sangen for både melodi og betydning. Når vi skriver sanger tar vi det rett fra hjertet, levra og alt av opplevelser vi og som andre kan kjenne seg godt igjen i, sier Sandra.

Hun legger til at de lager musikk med genuine, ekte og vanskelige temaer for at de skal hjelpe noen der ute med å føle seg mer ok i alt de måtte møte på i livet.

– Vi håper sangene våre vil gi dere like mye glede som de har gitt oss, sier hun.

Her er linken du kan bruke for å stemme på Sandra og de to venninnene hennes som kommer fra Drammen og Bærum.

Klikk her

Del:
Annonse