29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En kvinne i 40-årene kjørte av veien på Ormåsen i kveld. I bilen satt også hennes mindreårige datter. Ingen ble alvorlig skadet.

Kjørte av veien på Ormåsen – mistet lappen

En kvinne i 40-årene kjørte i kveld av veien på Ormåsen i kveld. I bilen satt også hennes lille datter. Ingen ble alvorlig skadet, men kvinnen ble kjørt legevakta på Kongsberg for en sjekk.
Annonse

Det var klokken 18.49 at politiet meldte om ulykken. De var da allerede på plass sammen med ambulansen.

Kvinnen skal ha kommet kjørende fra skolen sammen med sin datter. Av en eller annen grunn oppfattet hun ikke svingen ned mot Jungerveien og kjørte over Ormåsenveien og ned i grøfta på andre siden.

Annonse

Politiet har snakket med kvinnen og sa først at dette ikke ble noen sak, men har tydeligvis ombestemt seg da det opprettes sak med førerkortbeslag uten at det er gitt noen nærmere forklaring til pressen om grunnen til det.

Den lille jenta ble tatt hånd om at andre familiemedlemmer som kom til plassen. Hun var naturlig nok litt rystet etter hendelsen, men altså uskadet. Kvinnen ble kjørt i ambulanse til legevakta på Kongsberg for en grundig sjekk, men skal ikke være skadet.

Det er heller ikke mistanke om rus eller andre ting og politiet kan derfor ikke gi noe god forklaring på denne utforkjøringen.

Det er uvisst hvor store skader den 12 år gamle Toyotaen har fått etter denne utforkjøringen. Bileier sørger for berging i etterkant.
Del:
Annonse