21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Mjøndalsdager og Kulturhælj i samme slengen. Her blir det mange aktiviteter. (Arkivbilde)

Snart klart for utvidet kulturhælj i Mjøndalen

Gjør deg klar for en uke fylt med fest, moro og kultur i Mjøndalen. Mjøndalsdagene og Kulturhælja slår seg sammen i år og inviterer til et smekkfullt program fra 7. til 12. juni.
Annonse

Piknik i Parken: Fredag 7. juni blir det gratis moro for hele familien i Kulturparken. Pakk med piknikkurven, finn en benk og nyt underholdning for barn i alle aldre, inkludert såpebobleshow, klovneshow og ansiktsmaling.

Folkefest i gatene: Lørdag 8. juni blir det liv og røre i Mjøndalens gater. Massevis av boder, spennende aktiviteter og underholdning for hele familien. På torget kan du møte Gaute Ormåsen, Brannbamsen Bjørnis og Knut Harald Sommerfeldt.

Annonse

Damenes Aften: Onsdag 12. juni inviteres du til Damenes Aften, med rød løper, ballonger, god stemning, lagersalg hos Sens Design og musikkbingo med feminint tema hos Olsen på Hjørnet, og spennende tilbud og aktiviteter i gatene.

Hørselshemmedes Landsforbund Eiker skal være til stede med stand i gata og tilbud om hørselstesting på Hermannsenteret. De har invitert Drammens ordfører Kjell Arne Hermansen og han kommer til senteret klokka 11.00. Kampanjen «Sammen blir vi hørt» gis oppmerksomhet når ordføreren er til hørselstesting.

Del:
Annonse