21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det var her ved Krokstad skole at et 20-talls ungdommer barket sammen og hvor bevæpnet politi aksjonerte i ettermiddag. (Arkivbilde)

Bevæpnet politi mot ungdommer på Krokstad skole

Politiet rykket ut til Krokstad skole i ettermiddag etter melding om slåssing der. Det var full bevæpning og politiet fant ett våpen på en av ungdommene.
Annonse

Klokken 18.36 var det flere patruljer med mange betjenter som rykket ut til barneskolen i Krokstadelva i ettermiddag etter melding om slåssing her. Mange ungdommer var samlet og det skal være flere som slåss.

På grunn av at politiet fikk informasjon om at noen skal ha sett et våpen, ble det full bevæpning på politiet. De fikk etter hvert kontroll på dette våpenet og kontroll på situasjonen.

Annonse

Våpenet som ble funnet var en luftpistol og det var en gutt i slutten av tenårene som var i besittelse av dette. Vedkommende er pågrepet etter hendelsen.

Operasjonsleder Eskil Hagen Olsen sier til Eikernytt.no at ingen av ungdommene er skadet så langt de vet.

Det var ca. 20 ungdommer som var på stedet da politiet ankom og de etterforsker nå bakgrunnen til slåsskampen. Det er så langt ikke kjent hvorfor ungdommene barket sammen.

Del:
Annonse