21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Den viktigste dommen jeg får som ordfører kommer fra innbyggerne, sier Adrian Tollefsen, som likevel er glad for utmerkelsen. (Arkivbilde)

Adrian Tollefsen kåret til månedens Høyre-ordfører

Han visste knapt om kåringen som Høyre sentralt gjør blant sine mange ordførere og måtte lese om dette i en epost han fikk. Men Øvre Eikers ordfører, Adrian Tollefsen er altså kåret som månedens Høyre-ordfører i mai.
Annonse

Begrunnelsen er som følger:
Adrian Wilhelm Kjølø Tollefsen ble ordfører i Øvre Eiker høsten 2023. Han utarbeidet straks en 100-dagersplan som han senere rapporterte på til sine innbyggere.

Han er dyktig til å informere innbyggerne på kommunens hjemmeside. Han er alltid tilgjengelig for media, og er tilstedeværende på arrangementer over hele kommunen, noe som gjør at han allerede er svært populær.

Annonse

I lokalavisen tituleres han som oftest som «vår kjære ordfører», noe som viser hvilken posisjon han har fått allerede i sitt første år som ordfører.

Om månedens Høyreordfører:
Månedens Høyreordfører (inkluderer også byrådsledere) kåres hver måned, og er en person som har gjort seg positivt bemerket. Det kan være i en lokal sak, nasjonal sak eller på annen måte positivt for partiet.

– Det har jeg også lest på e-post. Ikke et mål for meg dette her, siden jeg knapt har kjennskap til dette opplegget. Uansett veldig hyggelig å bli anerkjent for hvordan jeg utfører vervet av eget parti. Jeg er meg sjøl og prøver mitt beste. De viktigste dommerne over den jobben jeg gjør er og blir uansett de som bor i Øvre Eiker, sier Adrian Tollefsen i en kommentar til Eikernytt.no.

Del:
Annonse