25. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Bandet «Spiller ingen rolle» underholdt på Onkel Thor under 24-timern. Alltid et hyggelig innslag.

Dårlig vær og lite publikum under Vestfossen 24-Timer

Juni-været så langt har ikke fristet til de store utskeielsene utendørs og det var også tilfelle lørdag da Vestfossen 24-Timer gikk av stabelen.
Annonse

Med mildt sagt ustabilt vær om dagen, er det å arrangere noe som helst utendørs for risikosport å regne.

Det var da heller ikke mange som lot seg lokke ut fredag kveld da 24-timern ble åpnet med tale fra ordfører Adrian Tollefsen og innslag fra kulturskolen på Onkel Thor.

Annonse

– Jeg blir så stolt over hvilke talenter vi har i denne kommunen. En sann glede å åpne Vestfossen 24-timer på Onkel Thor i kunsthovedstaden Vestfossen i kveld, og deretter få oppleve noe så vakkert som en minikonsert med disse tre ungdommene fra Øvre Eiker Kulturskole, postet ordføreren på Facebooksiden sin i etterkant.

Ordfører Adrian Tollefsen har hatt et større publikum enn da han åpnet Vestfossen 24-Timer fredag kveld sammen med elever fra kulturskolen. (Foto: Privat)

Det var heller ikke veldig mange som lot seg friste av gratis frokost omgitt av fine blomster på Blomsterperrongen. Litt over 20 personer benyttet anledningen til å få seg litt gratis mat sponset av lokale butikker.

Bedre var det derimot på Musikkbingoen til Blomsterperrongen på ettermiddagen og kvelden. Her var det helt fullt og mye liv og moro. Innehaveren, Eirin Pedersen Moe, er godt fornøyd med besøket og med gode tilbakemeldinger på konseptet musikkbingo.

Vestfossen Mannskor er også et fast innslag under Vestfossen 24-Timer. (Foto: Bjørn Kristoffersen)

Bandet «Spiller ingen rolle» vartet også opp med god underholdning på Onkel Thor lørdag ettermiddag. Den glede gjengen med ulike utfordringer slutter aldri å overraske – både med spilleferdigheter og ikke minst for sitt gode humør.

Vestfossen Mannskor vartet også opp med sang og musikk under samme arrangement.

Årets 24-timer ble avsluttet med 90-talls party på Onkel Thor.

Rimelig bra besøk under konsertene på Onkel Thor til tross for det kalde og dårlige været.
Elever fra Øvre Eiker Kulturskole underholdt på Kunstlaboratoriumet. (Foto Bjørn Kristoffersen)
Piano og tverrfløyte på Kunstlaboratoriumet. (Foto: Bjørn Kristoffersen)
Noen kom for å se på modellen av Vestfossen i miniatyr. (Foto: Bjørn Kristoffersen)
Del:
Annonse