25. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Øvre Eiker Musikkorps byr inn til en helt spesiell konsert førstkommende lørdag. Bildet er hentet fra nyttårskonserten i januar.

Inviterer til storslått konsert under Hokksund-Dagene

Øvre Eiker Musikkorps øver i disse dager ivrig til en storslått konsert under markedsdagene i Hokksund lørdag 15. juni. På gjestelista står blant annet Anita Skorgan, Olav Aas og Celebration.
Annonse

Hovedgjest for dagen, Anita Skorgan, vil ta oss gjennom sin musikalske historie med et knippe av egne og Jahn Teigens sanger. Det blir mange kjente og kjære låter og mye mimring.

Korpset har med en lokal og meget dyktig sanger – Olav Aas, som vil være Teigens stemme i konserten.

Annonse

I tillegg kan de love masse trøkk med fullt band og Celebration gospelkor. Alt under dyktig ledelse av sin faste dirigent Petter Anthon Næss. Dette blir med andre ord en happening av de sjeldne i Hokksund.

– Det er også bekreftet at vi får med kulturprisvinner Jan Runar Eliassen i en duett med Skorgan, med sangen Min første kjærlighet, sier korpsleder Ann-Kristin Lindberg.

Slik beskriver korpset konserten og gjestene:
Anita Skorgan er vår gjest, og hun synger og spiller piano – selvsagt. Det er ingenting som slår originalen, og ingen er bedre når hun fremfører sin Karma eller For Vår Jord.

Sammen med Olav Aas skal vi ta et realt dypdykk inn i katalogen med de beste og fineste låtene. Mil Etter Mil, Do-Re-Mi, Min Første Kjærlighet, Friendly og mange til.

Olav Aas har tatt sats som duettpartner, og vi skal fremføre noen glitrende Popol Ace-låter med prog-rock trøkk og noen tøffe gitar-riff fra Dag Svartskuren. Denne gangen er det fullt trøkk med Øvre Eiker som pop og rockeband og dere får høre at korps kan være noe helt annet enn det mange tror.

Dirigent Petter Anthon Næss har jobbet med ØEMK i over 10 år og laget mange flotte konserter med stor variasjon sammen med korpset. PAN har også jobbet med Anita i flere år, med showet «Bettanita», og også på den store juleturneen. Celebration Gospelkor er også med for å gjøre lydbildet komplett, så det blir et stort ensemble på scenen i kultursalen i Hokksund lørdag 15. juni kl. 18.00.

Med Anita Skorgan, Olav Aas og Celebration blir dette en storslått konsert som korpset ikke har stått bak tidligere.

Del:
Annonse