21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Hvert år samles veteranbilentusiaster seg på Sundhaugen for sin sommeravslutning. (Fotos: Privat)

Veteranbilklubb med sommeravslutning på Sundhaugen

FORENINGER: Mandag var det sommeravslutning for veteranbilklubben KAS fra Kongsberg. En klubb som har brorparten av medlemmene fra Øvre Eiker.
Annonse

Sundhaugen er den faste plassen for den årlige sommeravslutningen for klubben. Den foregikk mandag.

Over 100 deltagere møtte opp i strålende vær, bedre enn prognosen fra Yr hadde beskrevet.

Annonse

Alle ble servert hamburgere med salat direkte fra Sundhaugen kafe av vertskapet, far og sønn Orhagen. Strålende service fra denne duoen, kan klubben melde.


Mens folket kunne nyte et sent måltid, ble det solgt lodd over en lav sko. Premien var enten en pose hamburgere (til overs) eller en flaske vin.

Sosialt samvær i denne klubben står øverst på agendaen, det er altså ikke bare stikke hodet under panseret for å prate bil. Alle fikk også tid til å rusle en tur på strandområde for å se på den flotte tilårskomne og velpolerte bilparken. Så alle parter hadde en strålende kveld her ved Eikers perle. Vi kommer igjen til neste år, kan veteranbilentusiastene melde allerede nå.


Det planlegges også en sommertur til Hardanger neste år, ifølge tur-general Bjørn Wenneberg. Dette blir det 20. år på rad med slike turer som har deltagelse med typisk 40 til 50 biler. Det er en anselig samling mennesker å få innkvartert på ulike hotell. Men Hokksund-gutten Bjørn har stålkontroll på dette. Vi gleder oss allerede, skriver Erik Østerud, som står bak denne meldingen fra klubben.

Del:
Annonse