19. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fra fjorårets Hokksund-dager da det var knallvær og det meste foregikk utendørs. I år er mye flyttet inn i rådhuset. (Arkivbilde)

Hokksund-Dagene med underholdning og show

Det er kanskje ikke som «før i tiden» da gata var full av stands og aktiviteter, men årets Hokksund-Dager byr likevel på show og aktiviteter i både i sentrum og på Sanden.
Annonse

Det starter fredag 14. juni med gratis konsert med Rolf og Andreas utenfor CRUX i Stasjonsgata. Denne dagen holder butikkene åpent til 18.00 og etter det er det fest på Sanden med Morgan Sulele og band.

Lørdagen starter med gratis frokost i festsalen på rådhuset i tillegg til underholdning med blant andre Eiker Micro og Mini Sing. Øvre Eiker Musikkorps stiller også opp denne dagen før det blir stort moteshow i festsalen på rådhuset.

Annonse

Her viser butikkene i Hokksund det de har å by på av nyheter. I tillegg er det utlodning hvor gavekort og andre premier kan vinnes av de heldige.

Lørdagens program byr også på en veteranbilkortesje gjennom sentrum før de parkerer på den såkalte «branntomta» vis a vis rådhuset.

Hokksund Handelstandsforening byr også på hestekjøring med to-spann med utgangspunkt der Marthas Have en gang var. Litt mer kjent er nok Coop-butikken Extra som ligger like ved.

På kvelden er det konsert med Øvre Eiker Musikkorps i Kultursalen på Hokksund Ungdomsskole. Her er ingen ringere enn Anita Skorgan og Olav Aas gjesteartister. Det er duket for en skikkelig innholdsrik konsert med totalt 21 numre med innlagt pause.

Jan Runar Eliassen fra Vestfossen kommer også og skal synge sammen med Anita Skorgan. Vestfossingen ble landskjent gjennom NRK-serien om demenskoret og har etter det engasjert seg også lokalt.

Lørdagen avsluttes på Sanden Hotell med TINA Simply The Best Show. Roar Sanden har alt klart foran helgen og satser på fullt hus og god stemning.

Gla-dag på senteret
Også på Eiker Senter er det aktivitet lørdag. De kaller det Gla-dag og har laget til mye moro for barna. Her blir det gratis popcorn, lykkehjul og hoppeslått. I tillegg byr de på gratis ansiktsmaling og en ballongklovn som er kledd ut som en ekte sjørøver.

Senteret byr også på en rekke stands fra ulike leverandører som viser fram varene sine.

Del:
Annonse