19. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Vegard Knutsen er nå ansatt som kommunalsjef for kultur og samfunnsutvikling i Øvre Eiker. (Foto: ØEK)

Vegard Knutsen tar over jobben som kommunalsjef

Vegard Knutsen (58) er tilsatt som kommunalsjef for Kultur og samfunnsutvikling i Øvre Eiker kommune. Dette er jobben som nåværende kommunedirektør Susanne Vist hadde før hun overtok toppjobben i kommunen.
Annonse

Vegard Knutsen er altså ansatt som kommunalsjef for Kultur og samfunnsutvikling i Øvre Eiker kommune, og tiltrer 1. juli. Knutsen er i dag konstituert i stillingen, har lang erfaring fra både fagområdet og kommunen, og er godt kvalifisert for jobben og oppdraget. Han ble valgt etter en grundig prosess, med flere andre sterke kandidater, skriver kommunen i en pressmelding.

Kommunedirektør, Susanne Vist, er svært fornøyd med at Vegard Knutsen nå blir en fast del av toppledelsen i kommunen. Fremover skal kommunen både sikre vekst, og gjennomføre nødvendig omstillingsarbeid.

Annonse

– Knutsen har lokalkunnskap og kjenner kommunens forutsetninger, muligheter og utfordringer godt. Han er i stand til å kombinere dette med nysgjerrighet og vilje til å ta i bruk nye løsninger, ny teknologi og på andre måter bidra til utvikling av kommunen. Han har evne til å samarbeide både med medarbeidere i organisasjonen, lokalsamfunn og i regionale samarbeid, sier hun.

Vegard Knutsen har fagbrev og mesterbrev i rørleggerfaget. Han har vært tjenesteleder og virksomhetsleder i seksjonen, og har også erfaring fra privat sektor.

Med han får kommunen en kommunalsjef som kjenner fagfeltet godt, er opptatt av å spille andre gode, og til stede for de han skal lede og samarbeide med, skriver de i meldingen.

Del:
Annonse