19. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Politiet måtte rykke ut til Herstrøm i natt etter at en bil hadde kjørt av veien og sjåfør og passasjerer stakk fra stedet. (Illustrasjon: DRM24)

Snurret med bil på Herstrøm – stakk fra stedet

Klokken 00.53 i natt fikk politiet melding om en bil som hadde snurret i veibanen på Fv. 283 ved Herstrøm. Flere personer ble observert da de stakk fra stedet. Bileieren var uvitende om kjøringen.
Annonse

Da politiet ankom stedet etter melding om en bil som hadde snurret i veibanen, var det ingen personer i bilen. Det ble observert personer som løp fra stedet.

Ifølge politiet var ikke airbager utløst og det var bare mindre materielle skader bak på bilen. Det var ingen vitner til selve hendelsen. Bilen sto halvveis ut i grøfta med fronten på veibanen. Patruljen rykker ut til stedet.

Annonse

Nesten én time senere melder operasjonssentralen om at politiet er på stedet og gjør et søk i området. Bilberger er også bestilt.

Bilen har dratt med seg et kumlokk i grøfta. Dette er blitt delt i to og Veitrafikksentralen er varslet om dette. Det skal ikke være noen fare for øvrig trafikk. Bilberger har tatt med seg bilen. Politiet oppretter sak.

Politiet har vært i kontakt med bileier som er en 60-åring fra Nedre Eiker. Det kan være et familiemedlem som har brukt bilen. Saken går derfor til etterforskning, melder operasjonssentralen.

Del:
Annonse