20. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Hokksund Byteater Junior setter neste uke opp «Pippi Langstrømpe» i Skriverparken i Hokksund. (Fotos: Hans Arne Haldorsen)

Nå kan du se Pippi Langstrømpe i Skriverparken

Glede og forventning fyller luften i Hokksund, når Hokksund Byteater Junior forbereder seg på å sette opp den klassiske teaterforestillingen «Pippi Langstrømpe» i Skriverparken ved Hokksund Camping. Forestillingen vil finne sted fra 3. til 7. juli, med to forestillinger hver dag - totalt 10 forestillinger.
Annonse

Dette er en unik mulighet for hele familien til å oppleve Astrid Lindgrens tidløse historie om den sterke og modige Pippi, som alltid har et nytt eventyr på lur. Barna fra Hokksund Byteater Junior har øvd i flere måneder, og er nå klare til å ta publikum med på en reise til Villa Villekulla sammen med Pippi, Tommy og Annika.

Forestillingen er et ekte dugnadsprosjekt, hvor engasjerte foreldre og foresatte har jobbet utrettelig med å bygge kulisser, sy kostymer og sikre at alt er klart til premiere.

Annonse

– Vi er utrolig stolte av innsatsen til alle involverte, sier instruktør, Helle Christiansen, som synes det er fantastisk å se hvor mye foreldre og foresatte legger ned av tid og krefter i en slik produksjon.


Med Skriverparkens naturskjønne omgivelser som bakteppe, lover forestillingen å være en visuell fest for både store og små. Arrangementet er også et flott påskudd for å nyte en sommerdag i parken, kanskje med en piknik før eller etter.

Dette er en familievennlig forestilling som gir et fantastisk avbrekk fra hverdagen og en sjanse til å støtte lokal kultur og ungdom.

– Vi håper virkelig at mange vil ta turen til Skriverparken for å se Pippi Langstrømpe. Barna har lagt ned en enorm innsats, og vi kan garantere en uforglemmelig opplevelse, sier Christiansen med et smil.


Så sett av en av datoene 3. til 7. juli og kom til Skriverparken ved Hokksund Camping for å oppleve Pippi Langstrømpe slik du aldri har sett henne før. Hokksund Byteater Jr. lover en magisk forestilling full av latter, spenning og Pippis uovertrufne eventyrlyst.

Praktisk informasjon:
– Tid: 3. til 7. juli, to forestillinger hver dag kl. 14.30 og 18.30.- Sted: Skriverparken ved Hokksund Camping.- Billettkjøp: Bestilles på www.hbtjr.no

Teltet er allerede på plass og det jobbes intenst med å få alt av kulisser og teknisk utstyr på plass. Her sitter du i hvert fall tørt om det skulle komme ei skur eller to. (Foto: Roy Hansen)
Del:
Annonse