17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

GIKK RETT FRAM: Den tunge Teslaen greide ikke rundkjøringen, og havnet isteden oppi brøytekanten. (Alle foto: Alexander Jansen / Drm24)

Underkjølt regn skaper såpeglatte veier i distriktet

Det har vært flere ulykker tirsdag kveld som følge av regn som fryser på veibanen.
Annonse

Det er fortsatt minusgrader i lufta, men det har allikevel kommet regn i Drammen og omegn. Det har ført til sleipe føreforhold mange steder i distriktet, melder DRM24.

Meteorologene har fra før sendt ut farevarsel for snøvær som gjelder frem til onsdag kveld, men så langt har altså nedbøren kommet i flytende form i lavlandet.

Annonse

Ifølge politiet har det vært flere ulykker i distriktet som skyldes glatte veier.

– Det er inntrykket at det er sleipt underlag flere steder. Folk må tilpasse farten etter forholdene, sier operasjonsleder Marianne Mørch til DRM24.

Havnet i grøfta
I Mjøndalen havnet en bil oppe i en brøytekant tirsdag kveld. Ifølge politiet medførte ikke utforkjøringen konsekvenser for føreren, da det skal ha vært glatt på stedet.

Ambulanse var også på stedet og sjekket ut føreren, som var uskadd. Bilen ble trukket opp av grøfta av Viking, mens trafikken kunne passere på stedet.

UTFORKJØRING: En Tesla Model X havnet utenfor veien i rundkjøringen ved Mjøndalsbrua. Føreren slapp fra det med skrekken, og fortalte til DRM24 at det gikk «rett frem» på det glatte underlaget.

LES OGSÅ: Vinteren er ikke over ennå – mer snø i vente

Del:
Annonse