23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Ny banksjef i Sparebanken Øst

Lise Maren Brock Tynes går fra Sparebank1 BV til Sparebanken Øst – begge med kontorer i Drammen. (Foto: Sparebank1 BV)

Lise Maren Brock Tynes ny sjef for bedriftsmarkedet

Sparebanken Øst gjør alvor av satsningen på bedriftsmarkedet, og styrker laget med ansettelsen av Lise Maren Brock Tynes fra Sparebanken Buskerud og Vestfold.
Annonse

Brock Tynes tar turen over torget fra stillingen som banksjef i Sparebank 1 BV og kjenner Drammen og Eiker-området godt. Etter en lang bankkarriere, både internasjonalt og lokalt er det nå altså Sparebanken Øst som frister for Drammenseren.

På spørsmål og hvorfor Brock Tynes byttet fra Sparebank1 BV til Sparebanken Øst, sier Tysnes:

Annonse

– Jeg har vært så heldig å få jobbe i forskjellige banker med ulike systemer og kulturer. Nå har jeg fått muligheten til å lede bedriftsmarkedet i Sparebanken Øst. Jeg husker godt at jeg som liten fikk min aller første konto i Eiker Sparebank i Mjøndalen, så og få lov til å ta del i utviklingen av denne banken fremover gleder jeg meg til.

Det er mange i det lokale næringslivet som har utfordringer på grunn av koronaviruset, og flere vil det sikkert bli. Men en ting som næringslivet har blitt flinkere til er å være digitale, og dette gjelder også for bankene.

– Vi blir flinkere til å tilby løsninger for bedrifter og kundene blir flinkere til å bruke automatiske tjenester. I privatmarkedet er det veldig enkelt å bytte bank, og det har blitt mye lettere for bedrifter også, sier hun.

Hun fortsetter: – Sparebanken Øst skal bygge morgendagens bank og den blir helt sikkert mer digital enn tidligere. Men jeg tror likevel ikke at den menneskelige faktoren blir mindre verdt. Klarer vi å bygge en bank som løser floken digital versus menneskelig service? Jeg tror banken kommer til å utpeke seg som en solid lokalbank med både hjerte, hjerne og muligheter for kundene sine, sier Lise Maren Brock Tynes.

Kundedirektør Kjartan Reve er svært fornøyd med ansettelsen.

– Lise Maren er akkurat den personen vi så etter, hun er god med kunder og hun har en solid og imponerende karriere bak seg. Nå som vi skal øke innsatsen mot bedriftsmarkedet ser vi frem til å få Lise Maren med på laget, sier han.

Del:
Annonse