23. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det var her utenfor Mirawa i Hokksund at en mann i 40-årene ble utsatt for en alvorlig voldshendelse slik at han måtte ha medisinsk behandling. Politiet vil gjerne ha tips fra publikum. (Foto: Google)

Gikk ut med etterlysning på TV2 etter voldshendelse i Hokksund

9. april gikk politiet ut med en etterlysning i blant annet Eikernytt.no etter en alvorlig voldshendelse ved Bruhjørnet i Hokksund 19. mars. Mandag kveld gikk de ut med en mer konkret etterlysning av folk og bil på Åsted Norge på TV2.
Annonse

Fredag 19. mars ble en mann i 40-årene utsatt for vold i Hokksund sentrum. Mannen fikk flere skader i ansiktet. Politiet etterlyser en gjerningsperson som skal ha vært mellom 20 og 30 år, og 170-180 cm høy. Gjerningspersonen skal ha hatt en hund med seg, muligens en mastiff, og ha gått sammen med en kvinne.

Politiet ønsker også kontakt med to mulige vitner i saken. Det ene vitnet var kvinnen som tok kontakt med ambulansen. Politiet ønsker også kontakt med føreren av en hvit Volkswagen Passat, som kjørte ut fra Rema 1000 like i nærheten, omtrent på samme tid som hendelsen, rundt kl. 23.00.

Annonse

Tips kan sendes til [email protected], eller ringes inn til lokalt politi på tlf. 02800

Kjenner ikke gjerningsmannen
Politiadvokat Ninne Snorrason sa til Ekernytt.no den 9. april at de står uten spor eller opplysninger om gjerningsmannen og at de derfor ber publikum om hjelp i denne saken.

Mye tyder på at de ikke har kommet noe særlig lenger med saken ettersom de gikk ut med etterlysning på TV mandag kveld. Det ble først lagt lokk på hendelsen, som skjedde 19. mars ved 23-tiden.

Bilde fra etterlysningen på Åsted Norge på TV2 mandag kveld.
Del:
Annonse