13. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Tidligere i dag var det liten trafikk ved Dalerovergangen, men flere vegret seg for å kjøre over da signalene er ute av drift. Forklaringen er at det ikke går noen tog her nå. (Foto: Privat)

Arbeid på jernbanen – Dalerovergangen er trygg

Flere har lurt på om det er sikkert å kjøre over Dalerovergangen i gamle Nedre Eiker. Lyssignalene er nemlig ute av drift og det er ikke informert om grunnen annet enn en liten melding på Bane Nors Twitter-konto. Men du kan trygt kjøre over.
Annonse

Det pågår nemlig arbeider på banestrekningen mellom Drammen og Mjøndalen slik at det ikke går ordinære tog på strekningen. Dette arbeidet skal pågå helt til 25. mai.

Ifølge pressevakta til Bane Nor vil det forekomme noen arbeidstog, men da blir det manuell dirigering på stedet slik at sikkerheten til bilistene skal ivaretas.

Annonse

Meldinger som Eikernytt.no har fått i dag tyder på at mange har vært engstelige for å kjøre over jernbaneovergangen når lyssignalet er ute av drift.

Men det skal altså være helt trygt å kjøre bil her. Det er normalt stor trafikk på denne veistrekningen og spesielt i ettermiddagsrushet.

Del:
Annonse