2. mars 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

KNIVSKADD: Knivofferet var bevisst etter angrepet, og ble fraktet bort i ambulanse.

Maskerte menn tok seg inn i bolig – skadet mann med kniv

(Oppdatert kl. 14.30 17.05.21) En mann er lettere skadet og kjørt legevakt for behandling etter at flere maskerte menn tok seg inn i leiligheten hans i Vestre Brugate i Hokksund lørdag kveld. Politiet leter nå etter gjerningsmenn som de trolig kjenner identiteten til.
Annonse

Politiet mottok melding om hendelsen klokken 21.26, og opplyser like før klokken 22.00 at de er på stedet for undersøkelser.

Politiet opplyser videre at vedkommende som varslet politiet skal være «noe skadd» av en kniv. Innsatsleder på stedet opplyser overfor Eikernytt.no at knivofferet ikke skal være alvorlig skadd.

Annonse

Overfor DRM24 vil ikke politiet bekrefte om det dreier seg om en knivstikking.

– Vedkommende blir kjørt legevakt for behandling, sier innsatsleder i politiet, Torben Henriksen (bildet) på stedet.

Relasjon til offeret
Ifølge politiet skal de tre maskerte mennene ha forsvunnet fra stedet etter handlingen. Bakgrunnen for hendelsen er ikke kjent, og politiet uttaler at de foreløpig heller ikke har ytterligere info om gjerningsmennene, som skal være på frifot.

– De har en relasjon til offeret, opplyser Henriksen, som ikke vil bekrefte om det dreier seg om lokale personer.

Knivofferet skal så langt ikke være avhørt etter hendelsen.

Politiet gikk for kort tid siden ut og etterlyste vitner og tips etter en voldshendelse samme sted i februar. Foreløpig ønsker politiet ikke å kommentere hvorvidt lørdagens hendelse kan ha noen sammenheng med voldsepioden fra i vinter.

Om det er stjålet noe fra stedet er så langt ikke kjent, ifølge politiet.

Politiet på stedet har sikret seg spor fra leiligheten. Ifølge naboer skal det ha bodd en del «belastede» personer i bygget, men at det nå har vært stille og rolig en stund.

Politiet per om tips i denne saken og om noen kan ha sett noe til personene. Kiwi-butikken i samme bygget var fortsatt åpen da dette skjedde og flere kunder kan ha sett gjerningsmennene.

Kl. 22.21 melder operasjonssentralen om at den fornærmede mannen ikke er avhørt og at de ikke har noen flere opplysninger nå i kveld.

SISTE
Politiet har fått et navn på en person som de ser etter, men det er ingen pågrepne i saken, melder operasjonssentralen kl. 06.25.

Klokken 02.25 melder politiet at de har pågrepet en mann i 20-årene fra Vestfossen. Han er satt i arresten i Drammen og avhøres ut på dagen mandag 17. mai.

ÅSTEDET: Hendelsen skal ha skjedd innendørs i et leilighetskompleks ved Kiwi i Hokksund sentrum.
Del:
Annonse