25. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En mann i 20-årene ble overfalt av tre maskerte menn lørdag kveld den 15. mai. Her blir han tatt med av ambulansen og kjørt legevakt for behandling. Mannen ble ikke alvorlig skadet.

Vestfossing fengslet – ikke flere pågripelser etter ranet 15. mai

En mann i 20-åra fra Vestfossen er varetektsfengslet i to uker etter at han natt til 17. mai ble pågrepet i Drammen. Politiet har så langt ikke pågrepet de to andre som var med på ranet i en leilighet i Vestre Brugate 15. mai.
Annonse

Det var lørdag 15. mai kl. 21.26 at politiet fikk melding om et ran og voldsutøvelse med kniv i et leilighetsbygg i Vestre Brugate i Hokksund. En mann i 20-årene ble utsatt for vold av tre maskerte personer da de brøyt seg inn i leiligheten hans.

Mannen kom seg unna ved å flykte over til naboens balkong og fikk varslet politiet om det som hadde skjedd.

Annonse

Det ble uttalt fra politiets side at det trolig var en relasjon mellom offer og gjerningsmenn, men dette vil ikke politiadvokat Magnus Fredriksen utdype i dag.

Fredriksen sier at etterforskningen pågår for fullt og at det er for tidlig å si noe om hva slags forklaringer både fornærmede og siktede har gitt.

Den siktede mannen i 20-årene fra Vestfossen blir med andre ord sittende i to uker om det ikke skjer ting som gjør at politiet kan slippe ham tidligere.

Fredriksen ønsker heller ikke si noe om et eventuelt motiv for ranet og overfallet.

Etter det Eikernytt.no kjenner til har det vært et belastet miljø på den aktuelle adressen i Hokksund, med blant annet narkomane beboere. Om dette er tilfelle i denne saken er uvisst.

Politiet er fortsatt interessert i tips fra publikum om noen har sett noe forut for eller i forbindelse med hendelsen lørdag kveld.

Politiadvokat Magnus Ringdal Fredriksen har ikke mye nytt å komme med i saken der en mann ble ranet og skadet i sin egen leilighet i Hokksund 15. mai. Dette av hensyn til den pågående etterforskningen. (Foto: Politiet)

Del:
Annonse