29. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Torill Sorte oppfordrer alle som trenger pass eller nytt ID-kort om å være raskt ute. Det er ventet stor pågang i løpet av forsommeren og spesielt hvis karantenereglene for innreise endres. (Foto: Politiet)

Forventer stor pågang på pass og nye ID-kort – utvider åpningstiden

Passkontorer i Drammen og Stokke kommer til å ha utvidet åpningstid denne forsommeren. Det forventes nemlig stor pågang på pass og de nye ID-kortene, men det avhenger litt av om Norge åpner for karantenefritak.
Annonse

For å møte økt etterspørsel etter pass og ID-kort har politiet utvidet åpningstidene på passkontoret i Drammen og i Stokke fram til klokken 21 på kvelden på hverdager unntatt fredag da kontoret stenger klokken 19.30.

– Vi har et stort etterslep på pass, og vi vet også at ønsket om å skaffe seg det nye ID-kortet fører til stor pågang til våre passkontorer i løpet av året. Nå er det gode muligheter for få en ledig time, sier leder av felles enhet for utlending og forvaltning i Sør-Øst politidistrikt, Torill Sorte.

Annonse

Hennes råd er derfor at det nå er smart og benytte seg muligheten til å få seg en ledig time i Stokke og Drammen i denne og neste uke.

Del:
Annonse