22. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

To ambulanser, politibiler og brannvesenet rykket ut til Kongsbergveien mellom Torespæren og Skarragata i Vestfossen etter at en rød bil hadde kjørt av veien.

Dro av veien i stor fart og gikk rundt flere ganger

En personbil kjørte av veien og gikk rundt flere ganger før den landet på hjulene langt ute i åkeren langs Kongsbergveien mellom Torespæren og avkjøringen til Vestfossen. Ifølge vitner kom bilen i stor fart. To menn er kjørt til sykehus med uavklarte skader.
Annonse

Det var klokken 20.41 i kveld at politiet fikk melding om ulykken på Kongsbergveien. En rød VW hadde da kjørt av veien i en sving på strekningen fra avkjøringen til Vestfossen og Torespæren.

Et ungt par kom i møte med bilen, som da hadde skrens før den føyk ut på jordet og gikk rundt flere ganger. Den unge mannen fikk snudd bilen og løp for å hjelpe de to i bilen som kjørte ut. Samtidig sørget den unge damen for å sikre skadestedet og varsle slik at det ikke skulle skje flere ulykker.

Annonse

Ifølge beboere på stedet brukes denne veien som rene fartsstrekningen. Men det er ikke ofte vi ser slike utforkjøringer som denne i kveld. Bilen er totalvrak og situasjonen for de to mennene er uvisst. Men de kom deg ut av bilen og var oppegående da ambulansepersonell kom til plassen.

Politiet på stedet kan ikke si noe om det er mistanke om promille eller ikke, og dette blir fulgt opp etter hvert. Det ble foretatt avhør av den unge mannen som var vitne til ulykken på plassen.

Del:
Annonse