17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Null smitte i Drammen og Øvre Eiker siste døgn, men ett tilfelle knyttet til Bragernes skole setter lærere og elever i karantene. (Illustrasjon)

Null nye smittetilfeller i Drammen og Øvre Eiker

Det er ikke påvist koronasmitte hos personer bosatt i Drammen kommune det siste døgnet. Drammen kommune er imidlertid informert om et smittetilfelle som berører Bragernes skole. Både elever og ansatte må i karantene. Heller ikke i Øvre Eiker er det mye smittetilfeller.
Annonse

I løpet av de siste 14 dagene er det påvist 30 nye smittetilfeller. Det er to færre enn det som ble rapportert i går.

– Det er veldig gledelig at den positive smitteutviklingen fortsetter i kommunen vår, men vi ser at det stadig er større og mindre smitteutbrudd i landet og det er derfor viktig at alle fortsetter å følge de smitteverntiltakene som fortsatt gjelder, sier smittevernoverlege Einar Sagberg

Annonse

Siden begynnelsen av mars 2020 har 4.438 personer bosatt i Drammen kommune fått påvist koronasmitte. 48 personer har gått bort etter å ha fått påvist smitte.

Ingen nye smittetilfeller i Øvre Eiker
Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet.

Det er med dette registrert totalt 402 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 197 er smittet i 2021.

Del:
Annonse