19. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Drammen tilbyr nå Drop-in vaksinering i Drammenshallen mandag og onsdag til uken. (Illustrasjon: NTB/Scanpix)

Tilbyr Drop-in-vaksinering i Drammenshallen mandag og onsdag

Drammen kommune åpner nå for Drop-in-vaksinering i uke 28. Det betyr at drammensere ikke behøver å registrere seg på forhånd, men kan møte opp i Drammenshallen og få første dose med koronavaksine raskt og enkelt.
Annonse

Drop-in-tilbudet gjelder for alle født i 2003 eller tidligere, som bor i Drammen kommune og som ennå ikke har fått første vaksinedose. Også studenter som enten studerer eller er opprinnelig hjemmehørende i Drammen kan benytte seg av dette tilbudet.

– Vi oppfordrer alle drammensere som ønsker vaksine, men fortsatt ikke har fått første dose, om å benytte seg av tilbudet. Vi ser nå at Delta-varianten begynner å gjøre seg gjeldene i Drammen. Jo flere drammensere som tar vaksinen, jo bedre beskyttelse oppnår vi mot spredning av viruset, sier kommuneoverlege John David Johannessen. 

Annonse

Du kan møt opp i Drammenshallen mandag 12. juli mellom kl. 10.30 og kl. 20 eller på onsdag 14. juli mellom kl. 14 og kl. 20.

Alle må ha med seg gyldig legitimasjon.

Del:
Annonse