23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Human-Etisk Forbund er først ute med konfirmasjoner denne høsten. (Illustrasjon)

Her er høstens konfirmanter i Eiker-bygdene

Vårens konfirmasjoner ble igjen utsatt, men nå er det klart for mer selskapeligheter og en skikkelig markering av at våre «håpefulle» skal over i «de voksnes rekker» som det ofte kalles. Her finner du navnene på alle som skal konfirmeres – både i kirken og ved humanistisk konfirmasjon.
Annonse

Humanistiske konfirmanter i Hokksund kultursal 21. august

Malin Eriksen, Nora Olea Espeseter, Bendik Gommerud, Daniel Gulbrandsen Stupar, Sebastian Jakobsson, Alver Lindberg Karlsen, Amanda Isabel Pedersen Myhre, Tobias Nordnes Vislie, Kaja Lier Steen, Arne-Martin Stustad Sørlie, Gard Torsøe-Lyngmyr, Mads Utheim, Kevin Granly Westerhus, Oda Grotnes Edvardsen, Maja Hval, Hermine Elena Kåsin, Emilia Ludvigsen, Mattis Kristoffer Notevarp Portaas-Jore, Elodie Soto, Marte Austdal-Brekke, Andreas Birkeland Mehus, Brage Brekke Ardraa, Sjur Rust Eken, Mikkel Teigen Gullestad, Hailey Hellebø, Jørgen Toldnes Horne, Robin Suren Jelstad, Frida Ingolfsrud Jonsebråten, Alexander Dramdal Jonsson, Noah Nathaniel Berg Jönsson, Sverre Fossum Lie, Tiril Grøterud Løvstad, Henrik Molandsveen, Emma Fjeldheim Møien, Emil Østlund Paulsen, Adrian Rønning, Heine Berg Sandnes, Sølve Skretteberg, Svea Von Sadowsky, Anine Helmersen Walstad, Sander Berntzen, Maya Celius, Theodor Larsen, Annisette Lillebuen Kvarme, Ida Angelica Lind, Daniel Lindstrøm Gedde, Tobias Martiniussen, William Martin Mehren, Hanna Wictoria Miller, Thea Sofie Moen, Trym Paulsen Lambertsen, Oliver Richardsen, Oliver Nilsen Ripel, Truls Olsen Ugelstad, Linnea Ågren Labuz, Minna Grimmer Jensen og Emil Opdahl.

Annonse

Humanistiske konfirmanter i Hokksund kultursal 22. august

Marie C. Elmstrøm, Leah Bringedal Granlien, Håkon Gjerde Halleby, William Ulvestad Krogsund, Nicolai Johansen, Leo Jæger Jokumsen, Amina Emilie Pedersen Khalil, Anne-Lene Kopperud, Jørgen Wilhelm Jeong-Min Koren, Simen Krekling, Hellik Røed Lie, Helena Batar Molven, Nikolai Norstrøm-Steen, Tinus Wendelborg, Linus Brynsmo Andersen, Victoria Bekken-Kittelsen, Tov Eng, Nicoline Frølich Braathen, Hedda Sofie Heimsæter, Martin Johansen Fjeld, Sebastian Endsjø Johnsen, Jørgen Jønvåg, Andrea Jørgensen, Maylen Fureid Larsen, Maria Munoz, Benedicte Santana, Storm Sletten, Mads Stensland og Miriam Hultmark Stokke.

Lørdag 28. august og søndag 29. august

Vestfossen kirke
Ola Indrelid Bakken, Sivert Bekkevold, Haakon Sigurd Breivik Bergan, Kasper Bergo, Oscar Berg Bogen, Marie Lønn Bollerud, Ane Lindberg Brendhagen, Filip Bråthen, Emma Santana Burkhalter, Tobias Camillo Enger Skaugen, Vilde-Kristin Overaa Falck, Hannah Kristine Galambos, Anna Kristine Berg Guddal, Mathias Andersen Guterud, Tomine Lund Hammer, Eline Hansen Franmarsvik, Mina Hobbelstad, Solveig Emilie Melquist Kristensen, Kevin Djidjogbe Vignon Lacle, Helene Bjerke Landemoen, Vanessa Isabell Larsen, Natalie Stolp Lia, Synne Lien, Martine Neprud, Seline Nikkerud, Maja Johansen Nymoen, Embrik Oseth-Andersen, Amalie Sten Pedersen, Emilie Rasmussen, Lise-Marie Steenberg Revetal, Andreas Ruud, Adrian Ruud, Alfred Breki Sigurdsson, Hannah Skogstad Skauge, Anton Elias Hassel Solbakken, Lucas Hushovd Svartskuren, Ingrid Melbø Tajet, Moa Linnea Bollerud Torgersen, Herman Selbo Warloff og Mikkel Ytterdahl.

Lørdag 4. september og søndag 5. september

Haug kirke
Nora Albjerk, Trym Østensen Ambli, Sara Elisabeth Andersen, Mari Wikheim Barstad, Sebastian Hatland Bergan, Nathalie Berget, Hannah Elida Bjørnø, Eline Turlid Blystad, Selma Brandal, Solveig Cross, Elias Dahlmann, Tobias Sandberg Engelien, Fredrik Kristoffersen Granstad, Aasne Røren Grasbekk, Aleksander Arnesen Haga, Angelika Halonen, Dennis Aasgaard Hansen, Helene Sværi Hansen, Brian Haraldsen, Phillip Myrvold Helgheim, Elias Lajorde Helgheim, Christian Hoen, Ella Cecilie Hultetstrøm, Vegard Vigdal Hæg, Mari Aulie Kirsch, Jacob Kjøsterud, Mia Risan Kristiansen, Erlend Kvalshaug, Lena Moen Larsen, Martin Strand Lien, Jenny Aass Mathiesen, Mathilde Nygård, Sabine Nyhus, Benjamin Haug Paulsen, Dennis Peplar, Silje Rasmussen, Sebastian Røkeberg, Helene Bergheim Rønning, Norah Sand-Hanssen, Julie Sand-Hanssen, Torjus Marhaug Sauar, Adrian Amundsen Smedsrud, Adrian Steen Stabæk, Yasmin Lasbaa Stengel, Martinius Kleve Stenshorne, Richard Wilhelm Temtemoen Surland, Mathias Fjørstad Villars Svendsen, Daniel Schultzen Svendsen, David Andre Syvertsen, Martin Haug Teigen, Håkon Thon, Even Lien Torgersen, Marius Fjeld Torgersen, Edvard Vrabel, Olea Lofthus Werp og Magnus Holmen Øen.

Søndag 12. september

Bakke kirke

Sigve Harstad, Marvin Holth, Annie Hvamstad, Bertine Øvereng Håkonsen, Mathias Jellum, Kristian Kalberg, Ninni Juliane Kleppe, Rasmus Leversby, Emilie Hansen Lien, Kristine Lobben, Stina Lund, Torben Olsen, Andreas Finnanger Rasmussen, Frida Marie Solberg, Julia Andrea Szamowska, Emma Michelle Østenstaf og Isak Selo Sveaass Moen.

Fiskum kirke

Carmen Andersen, Martin Stenberg Bratås, Scott Doull, Ronja Granheim Embretsen, Daniel Gerhard Berger, Marlene Yndesdal Grimnes, Linnea Groseth, Bjørn Ivar Urdalen Hotvedt, Bettina Mikarlsen Hvidsten, Johannes Holm Jensen, Hanna Christin Klokseth, Betine Yvonne Skaar-Nilsen, Siri Skedsmo, Mons Svingen Thoresen og Even Ravnåsen Vangen.

Del:
Annonse