16. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Sandra Gulbrandsen går i sin mors fotspor og gir fredag ut sin andre singel på få måneder.

Ny singel fra Sandra Gulbrandsen – en sang som betyr mye

Den 15. oktober kommer «All this time» ut. Dette er Sandra Gulbrandsens andre single som hun har laget sammen med David Michelsen og Christoffer Simpson som produsenter. Kjersti Sleveland har skrevet teksten sammen meg Sandra.
Annonse

Hennes aller første singel kom 25. juni. Den het «Sorry», og handlet om når det oppstår krangler i vennskap eller forhold, men at det ikke alltid er du som må ta skylden, selv om du ikke vil la den personen gå, sa Sandra til Eikernytt.no før plateslippet i juni.

Som datter av Kate Gulbrandsen har det alltid vært en drøm siden hun var liten å kunne gi ut egen musikk. Nå er hun altså snart klar med sin andre singel, og har neppe tenkt å gi deg med det første.

Annonse

– David, Christoffer og meg selv har vært med på melodien og faktisk så har mamma også vært med på en liten del av melodien. Det er en veldig gøy og spennende prosess når vi lager sangen i studio. Jeg synes det er utrolig gøy fordi jeg får brukt den kreative siden av seg selv og at jeg ser det ferdige produktet av noe vi begynte på pianoet hjemme i stua, sier Sandra til Eikernytt.no.

– Kjersti og jeg skrev denne teksten sammen. Det vi tenkte på når vi skrev den var hvordan det føles å ha den ene personen som du føler deg hjemme hos og som alltid er der for deg. Jeg tenkte selvsagt på mine nærmeste som alltid er der for meg. Denne sangen betyr litt ekstra mye for meg siden jeg har vært med på både tekst og melodi, jeg gleder meg veldig til å gi den ut og håper folk vil like den, sier hun.

Del:
Annonse