27. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Adm. dir. i OSO, Roy A. Magnussen har mye spennende å by på i en topp moderne bedrift. Arild Fallan (innfelt) tar for seg det grønne skiftet.

Drar i gang frokostmøter igjen etter koronapause for næringslivet

Det er ikke det samme å arrangere frokostmøter på nett som det å kunne møtes fysisk på en bedrift. Det har derfor vært lite med lokale samlinger de to siste årene, men nå er Næringsforeningen i Drammensregionen i gang igjen.
Annonse

Onsdag 10. november er det nemlig rigget for møte på OSO Hotwater i Hokksund. Innovasjon og gründerskap står på programmet. Arild Fallan i Modum Sparebank og Roy A. Magnussen på OSO tar for seg hvert sitt tema. I tillegg serveres det gratis frokost til alle påmeldte.

Fra barrierer til løsninger – hvordan kan det grønne skiftet føre til bedre vilkår for min bedrift? Det spørsmålet stiller Arild Fallan, som er bærekraftsansvarlig i SpareBank 1 Modum.

Annonse

Fallan har mastergrad i økonomi med over 15 års arbeidserfaring innen finans, energi og klima og skal forsøke å svare på spørsmålet han selv stiller.

Utvikling av produkter og prosesser for å lykkes i et internasjonalt marked er det andre temaet for dagen. Det er adm. dir. på OSO Hotwater, Roy A. Magnussen som tar seg av den delen.

OSO Hotwater er i dag Europas største produsent av rustfrie varmtvannsberedere. Foredraget vil gi et lite innblikk i hvordan OSO har drevet innovasjon og utvikling av produkter og prosesser for å lykkes som en norsk produksjonsbedrift i et internasjonalt marked, preget av sterk konkurranse fra blant annet lavkostland.

Del:
Annonse