21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Daglig leder Tomas Torvik hos Servicegrossisten Øst og prosjekt- og markedskoordinator Sara Herregården kan ønske velkommen til matmesse i Drammenshallen igjen.

Inviterer til årets matmesse på Østlandet – i Drammenshallen

Inntil 100 mat- drikkeleverandører skal nå by fram sine beste produkter i Drammenshallen den 12. mai når Servicegrossisten Øst arrangerer den tradisjonsrike mat- og drikkemessen igjen.
Annonse

– Vi har arrangert mat- og drikkemesse i nesten 20 år; fra den spede begynnelsen i egne lokaler og telt på parkeringsplassen i Mjøndalen, via mange år i Mjøndalshallen, før vi i 2019 tok steget og arrangerte i Drammenshallen. Så dette blir ett av årets store høydepunkt for alle oss som driver med mat og drikke til storhusholdning i Norge, sier daglig leder hos Servicegrossisten Øst, Tomas Torvik.

Servicegrossisten Øst, som har 130 ansatte, er resultatet av en fusjon mellom fem Cater- og Måkestad-grossister på Østlandet. Selskapet er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsbransjen, og dekningsområdet er hele Viken, Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark fylke.

Annonse

Fornøyde kunder
Og fra de 18.000 kvadratmeter store lokalene på Liertoppen distribueres det nå daglig ut varer til mange tusen kunder.

– Vi leverer varer til alle typer storkjøkken i alle bransjer; kantiner, catering, institusjoner, hotell, spesialutsalg, restauranter, cafeer, gatekjøkken, kiosker, sykehjem, barnehager/SFO og sykehjem. Hos Servicegrossisten Øst bestiller du alt på ett sted og får alt levert på en bil, enten det er kolonialvarer, frukt og grønt, kjøtt, meieri, alkohol, mineralvann eller non-food, påpeker Tomas Torvik.

Smaksprøver og egen alkohol-avdeling
Det vil være inntil 100 leverandører av mat- og drikkevarer til storhusholdning på messen, og arrangørene regner med over 1.000 besøkende i Drammenshallen torsdag den 12. mai.

– Messen vil være åpen for alle som jobber profesjonelt med mat, og det blir selvsagt også masse deilige smaksprøver av både mat og drikke med blant annet et eget avlukke for alkoholservering der aldersgrensen er 20 år, sier prosjekt- og markedskoordinator Sara Herregården i Servicegrossisten Øst.

Vin- og kokkekurs
Og underveis blir det også foredrag ved Mette Nygård Havre angående «matredding» og matsvinn samt foredrag og kokkekurs med selveste Gladkokken Jan Henrik Syvertsen, også kjent som Norges blideste kokk. I tillegg kan de oppmøtte delta på vinkurs med den kjente vinjournalisten Merete Bø som har sin egen vin-podkast sammen med komikeren Thomas Giertsen. 

Messen avsluttes med en bransjefest, hvor det blant annet blir musikk ved drammensbandet «Det Betales».

Del:
Annonse