21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Cristina Hardangen fra Darbu deltar i oppsetningen HJERTEBARN – Koste hva det koste vil!

Darbu-jente med i HJERTEBARN – Koste hva det koste vil!

HJERTEBARN – Koste hva det koste vil; handler om regissøren Rebecca Borgestad og hennes teatergruppe som prøver å sette opp sitt aller første teaterstykke sammen. Det går ikke helt etter planen. Med i oppsetningen er Cristina Vinaja Hardangen fra Darbu.
Annonse

Ensemblet som står bak denne oppsetningen slår alle sprekker, scenografien er en katastrofe og selve teaterstykket er dørgende kjedelig. I dag er det premiere!

Teater er sjelsatt og det viktigste arbeidsverktøyet er seg selv. Hva når det ikke kan brukes mer? Kan vilje og sjel slå alt?

Annonse

– Vi får et forhøyet innblikk bak en teatergruppes kamp mot utfordringer og seg selv for å nå det store målet, sier Morten Andreas Kise som står bak manus og regi.

Cristina Hardangen er altså en av skuespillerne i dette stykket. Hun bor og jobber i Oslo, men er altså fra Darbu. Til sommeren skal hun delta i den prestisjetunge World Championships of Performing Arts (WCOPA) i Hollywood. Tidligere har hun vært en del at gjengen i Hokksund Byteater Jr.

Forestillingen «HJERTEBARN – Koste hva det koste vil!» er en del av Asker Kulturfestival og skal spilles i Asker Kulturhus 21. mai. Forestillingen er gratis.

– I den anledning kjører vi kampanjen #GRATISTEATER på sosiale media (Facebook og Instagram) for å gjøre dette til et event der vi feirer at teaterlivet er tilbake fra pandemien. Målet er å fylle salen vi har med til sammen 1.000 teaterglade publikummere for å omfavne teatersjangeren, sier Kise.

Del:
Annonse