2. mars 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Politiet står uten spor i det store gullsmedbrekket på Buskerud Storsenter. Nå ber de om hjelp fra publikum. (Foto: Joakim Fjeldli /DRM24)

Politiet ønsker tips etter innbrudd på Buskerud Storsenter

Sør-Øst politidistrikt ønsker tips etter innbruddet i butikkene Gullfunn og Aseco på Buskerud Storsenter natt til mandag 15.august. I dag har de frigitt overvåkingsbilder, men de er av meget dårlig kvalitet.
Annonse

– Spesielt gjelder dette observasjoner i området rundt Buskerud Storsenter, og mot gamle Mjøndalsbrua i tiden fra 01.30 til 05.30, sier leder for etterforskningsseksjonen ved Drammen politistasjon, Tina Berg.

Politiet ønsker også tips om observasjoner fra Merkurveien på Stenseth og Nedre Eiker kirke fra klokken 15.00 til 03.00 natt til mandag. Det var i dette området bilen som ble brukt under innbruddet ble stjålet fra kvelden før eller samme natt.

Annonse

Dersom noen har opplysninger som kan være relevante i saken bes disse å ta kontakt på politiets tipstelefon 992 12 068.

Overvåkingsbildene som viser to innbruddstyver under sjokkbrekket på Buskerud Storsenter natt til mandag. Bildene er dessverre av meget dårlig kvalitet, men har du tips bes du ringe politiets tipstelefon.
Del:
Annonse