20. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Hanne Bjerkelund har vært kunde siden 2017 og har ingen planer om å bytte forhandler. I dag fikk hun kake og boblevann da butikken i Hokksund markerte 20-års jubileet.

Feiret 20 år i Hokksund med kake til kunder og ansatte

13. januar i 2003 startet Funnemark opp med salg av Toyota i Hokksund. I dag – litt forsinket – ble jubileet feiret med kake til kunder og ansatte og med noen gode jubileumstilbud. I dag selges tre ganger så mange biler som i startåret.
Annonse

Gerd Strand og John Grosvold har vært med siden Funnemark startet opp avdelingen sin på Sundmoen i Hokksund. Den gang var de åtte – ni ansatte og hadde som mål å selge 80 nye biler i året. Men det målet ble grundig slått allerede første driftsår med vel 20 biler.

I dag er Gerd og John fortsatt på jobb hver dag og kan glede seg over både jubileum og kake. Dette har vært en trygg arbeidsplass i alle år og de ser ingen grunn til å gjører noe annet.

Annonse

Gerd sier at den største forandringen på disse 20 årene er bilene. Ifølge henne har de gått fra å være passe «trauste» til langt mer spenstige modeller nå. Også elbilmarkedet har betydd store endringer selv og Toyota ikke var først ute i så måte.

Bygget er det samme nå som for 20 år siden. Men det har lenge vært planer om å utvide arealet. Av ulike grunner har det latt vente på seg. Nå er det imidlertid satt i gang en prosess med nye tegninger.

– Vi trenger mer plass ettersom tilbudet vi gir til kundene har økt markant på disse 20 årene, sier daglig leder, Jørn Moen.

Han kan glede seg over at de nå selger vel 300 nye biler i året og vel 340 brukte i 2022. I dag er staben økt til 26 ansatte og det merkes ikke minst på kundeservice og mottak da det i begynnelsen var noe vi best kan kalle en liten resepsjon.

1. mai 2021 ble det også nye eiere av Toyota Hokksund. Da tok Toyota Buskerud over driften av tre butikker i distriktet her. For kundene har ikke salget utgjort noen stor forskjell ettersom mange tradisjoner fra Funnemark er videreført.

Ifølge Jørn så feirer de ikke jubileum uten å gi noe til kundene. Derfor er det ekstrautstyr til en verdi av 20.000 kroner til alle som bestiller ny bil i løpet av denne uka. Det er også 20 prosent rabatt på service bestilt i løpet av uka. Med stadig stigende priser kan jo det være verdt å ta med seg.

Daglig leder Jørn Moen serverer kake til to av sine mest trofaste medarbeidere som begge har vært her i 20 år. Gerd Strand og John Grosvold har vært med siden starten i Hokksund.
Del:
Annonse