26. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Dette bildet er fra i fjor da mellom 60 og 70 unger var med på pilkedag på Lauvtjern. (Foto: Privat)

Gjentar suksessen fra i fjor – ny familiedag med fisking på isen

Vestsiden og Østsiden Jeger- og Fiskerforening gjentar fjorårets suksess med isfiske for barn og unge. Det skjer søndagene 5. mars og 19. mars.
Annonse

I fjor var det mellom 60 og 70 barn som stilte på isen på Lauvtjern for å lære seg litt om isfiske. Så vellykket var dette arrangementet at de to foreningene vil forsøke seg igjen i år. Men denne gang vil begge dagene bli arrangert ved Hoensvannhotellet.

Det er ingen krav til deltakelse begge helger, så her kan du velde det som passer deg best.

Annonse

Klubbene fyrer opp bålpanner og serverer pølser, brus og litt varmt å drikke. Har du ikke eget pilkeutstyr kan du få låne på stedet. Du trenger altså ikke kjøpe utstyr for bare denne eller disse to dagene.

Alle under 12 år får premie og i klassene null til 12 år er det premie for største fisk. Det samme gjelder i klassen 13 til 18 år.

Og det beste med det hele – det er helt gratis, men det er bomvei til Hoensvannet som koster noen kroner. Men her kan du altså ta med hele familien på tur disse dagene.

Siw-Iren Dahl Hansen er den som skal ha påmelding og det må skje innen henholdsvis 1. mars og 15. mars avhengig av hvilken dag du ønsker å være med på.

Del:
Annonse