12. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

CC Cowboys er et av de mest anerkjente norske rockebandene. Nå kommer de til Mjøndalen. (Foto: United Stage)

Eiker Rock markerer 30 år med CC Cowboys og gratiskonserter

Eiker Rock er en av de største rockefestivalene i Buskerud og har i år 30 årsjubileum. Arrangementet finner sted på Mjøndalen Samfunnshus 2. og 3. juni, og det er klart for to fantastisk helaftener med mye musikk og moro.
Annonse

På toppen av plakaten står CC Cowboys, et av de mest anerkjente norske rockebandene gjennom tidene. Med hits som «Nå kommer jeg og tar deg», «Tigergutt» og «Vill, vakker og våt» er det garantert god stemning og allsang når de inntar scenen under Eiker Rock.

Men det er ikke bare CC Cowboys som skal bidra til en fantastisk festivalopplevelse. På lørdagen blir det gratis jubileumsfest med band som Dirty Deeds, Yellow Pearl, Snowblind og Konger og Keisere. Her er det bare å legge inn øreproppene og gi full gass.

Annonse

I forbindelse med 30-års jubileet har Eiker Rock lansert Eiker Rock UNG, som gir unge lokale band verdifull scenetid. Det blir et eget program for dette på dagtid lørdag, og alle aldersgrupper er velkomne til å bidra til å feire festivalen og dens lange historie.

Eiker Rock er en festival som har blitt til på grunn av ildsjeler som brenner for musikk og en fantastisk festivalopplevelse. Det at festivalen har holdt det gående i 30 år er en skikkelig triumf og bevis på at musikk og samhold er viktig for mange mennesker.

Dirty Deeds deltar på lørdagens jubileumsfest og det er gratis inngang her.

Konger og Keisere er en power-trio fra Drammen som spiller beinhard ny norsk musikk.
Del:
Annonse